Kendte19. marts 2024

Hjertesyge Line Hoffmeyer udskammet efter negativ graviditetstest: Nu svarer hun igen

Den kendte influencer har fået hug for at blive ked af, hun ikke kan blive gravid, fordi mange mener, hun slet ikke burde forsøge at blive det, når hun er syg
OPGAVE: Gallapremiere på komedien NO HARD FEELINGS Lasse Rimmer og Line HoffmeyerSTED: Moviehouse - HellerupJOURNALIST: Tanja LarsenFOTOGRAF: Hanne JuulDATO: 202306120
Line Hoffmeyer med sin kæreste, komikeren Lasse Rimmer.
 Foto: Hanne Juul

Det er ikke nogen hemmelighed, at Line Hoffmeyer er hjertesyg og render rundt med et doneret et af slagsen.

Den kendte influencer har været yderst åben og ærlig omkring sit helbred, ligesom hun også tidligere har løftet sløret for sit store ønske om at blive mor.

Forleden delte hun så en video på Instagram, hvor hun atter engang testede negativ på en graviditetstest og fortalte om de triste følelser, der rammer hende, når der gang på gang kun er én streg i stedet for de ønskede to.

Hvis Line Hoffmeyer udelukkende troede, at hun ville blive mødt af medfølelse og forståelse fra sine 116.000 følgere på det sociale medier, så kunne hun dog godt tro om igen.

Det er nemlig også strømmet ind med beskeder fra forargede typer, der mener, at hun er selvisk, fordi hun vil have et barn, selvom hun er hjertesyg.

Mange mener nemlig at vide, at influenceren lever på lånt tid, og at hun derfor vil efterlade sit barn uden en mor i en tidlig alder.

De mange kritiske kommentarer har nu fået Line Hoffmeyer til at svare igen og skælde godt og grundigt ud på dem, der blander sig i hendes valg og drømme.

- Jeg har modtaget en del beskeder efter min graviditetsvideo med opfordringer om, at jeg burde skamme mig over at drømme om to streger, når jeg har kronisk sygdom, skriver Line Hoffmeyer i en story på Instagram.

Hun skriver videre, at mange skriver, at hun har en "dødsdom" hængende over hovedet, fordi hun sidste år blev indlagt som følge af, at hendes krop var begyndt at danne antistoffer mod hjertet.

Influenceren påpeger, at hun - i modsætning til hvad mange tror - IKKE har en kronisk afstødelse, og at hun i øvrigt aldrig har fortalt noget som helst om, hvordan hendes prognose ser ud.

- Jeg har ikke delt noget som helst om udsigter, prognoser eller om, hvilke antistoffer det er, hvor mange der er og hvad konsekvenserne er. Det er en privat sag, skriver hun og fortsætter med at skælde ud:

- Jeg synes måske, man i højere grad burde skamme sig over at gøre sig til dommer over andre menneskers liv og krop, som man ret beset ikke kender detaljerne om.

Line Hoffmeyer slutter med at fortælle, at hun ikke er i fertilitetsbehandling, som hun og hendes bedre halvdel, Lasse Rimmer, ellers tidligere har været.

Hun slår dog fast, at hun alligevel er skuffet, hver gang hun tester negativt på en graviditetstest.

- Jeg tænker ikke, der er den store tvivl om, at det ER en sorg for mig, at jeg ikke er mor eller grravid. Uanset hvad årsagen er, og om jeg ønsker at indfri den drøm eller ej, så er det en sorg, at den ikke er gået i opfyldelse.

- Og selv hvis man vidste, man skulle dø i morgen, ville den sorg stadig være i orden, lyder det fra influenceren, som også slutteligt kalder det "afsindigt grænseoverskridende", at folk blander sig i, om hun må få børn eller ej.

Sponsoreret indhold