Kendte30. oktober 2023

Hjerteskærende læsning: Matthew Perrys sidste sms-beskeder afsløret

"Venner"-skuespillerens tidligere medstjerne har delt den sidste beskedudveksling mellem dem, og det er en hjerteskærende omgang læsning
(FILES) Actor Matthew Perry attends the 2003 TV L
Matthew Perry skrev til tidligere medstjerne for blot to uger siden, hvor han virkede til at være i glædeligt humør.
 Foto: Chris Delmas/AFP/Ritzau Scanpix

Der er umiddelbart ingen tegn på, at Matthew Perry vidste, at han skulle dø i weekenden, hvor han på tragisk vis blev fundet druknet i sin jacuzzi.

"Venner"-stjernen var få timer forinden ude at spille pickleball med sine venner, ligesom han en lille uges tid før sin død delte et billede fra selvsamme jacuzzi.

Nu afslører hans tidligere medstjerne Ione Skye da også, at Matthew Perry virkede glad og tilfreds for blot to uger siden.

Det skriver News.com.au.

Ifølge mediet spillede Ione Skye sammen med Matthew Perry i hans debutfilm, "A Night in the Life of Jimmy Reardon" tilbage i 1988.

US-British actress Ione Skye arrives for the HBO series premiere of "Camping" on October 10, 2018 at the Paramount studios in Los Angeles.  CHRIS DELMAS / AFP
Skuespillerinden Ione Skye spillede over for Matthew Perry i hans debutfilm på det store lærred.
 Foto: Chris Delmas/AFP/Ritzau Scanpix

Søndag delte hun en beskedudveksling mellem dem fra den 15. oktober, hvor "Venner"-stjernen skrev til hende ud af det blå.

- Hej, jeg håber, alt er vel. Jeg var i gang med at meditere (jeg mediterer nu), og så begyndte "In Your Eyes" at spille, skriver Matthew Perry i den første besked og hentyder til soundtracket på Ione Skyes gennembrudsfilm, "Say Anything".

- Jeg tænkte med det samme på dig, og hvor smuk du er, skrev Matthew Perry videre i beskeden, hvortil Ione Skye skrev: "Årh, det elsker jeg. Kys".

- Håber, du er rask og glad, svarede Matthew Perry tilbage, hvilket Ione Skye bekræftede at være.

- Også mig. Jeg sad bare der i min lejlighed en eftermiddag, og så var du der lige pludselig, skrev "Venner"-stjernen tilbage.

Se beskedudveklsningen herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/2023-10-30/3.jpg
Sådan så beskedudvekslingen ud.
 Foto: Screenshot

Matthew Perry blev fundet livløs af sin assistent i sit hjem i Los Angeles lørdag klokken 16 lokal tid.

Han havde få timer forinden spillet pickleball, og da han kom hjem, sendte han sin assistent ud og lave nogle ærinder.

Da hun kom hjem, fandt hun "Venner"-stjernen i jacuzzien og ringede efter politiet, men der var det for sent at redde hans liv.

Politiet tror ikke, der ligger noget mistænkeligt bag dødsfaldet, ligesom der ikke blev fundet illegale stoffer i skuespillerens hjem.

Der blev dog fundet store mængder receptpligtig medicin, hvilket du kan læse mere om her.

Sponsoreret indhold