Kendte28. januar 2020

Hjerteskærende aftale: Derfor var Kobe Bryants kone ikke med i helikopteren

Der er en helt særlig også til, at nun aføde Kobe Bryants kone, Vanessa Laine Bryant, ikke var med i den helikopter, som styrtede ind i en bjergside og slog basketball-stjernen, hans 13-årige datter Gianna og syv andre mennesker ihjel
https://imgix.seoghoer.dk/mega595348_015.jpg
 Foto: MEGA

Hele verden er stadig i sorg efter den tragiske nyhed om, at Kobe Bryant i søndag afgik ved døden efter at være styrtet til jorden i en helikopter.

Foruden sportslegende var hans 13-årige datter Gianna og syv andre personer som bekendt også i luftfaretøjet, som fløj ind i en bjerg side og slog de i alt ni passagere ihjel.

Kobe og Gianna var på vej til hans basketball-akademi, Mamba Academy, ikonets 13-årige datter skulle spille netop den sport, som har gjort hendes far berømt over hele verden.

Flere fans og medier har undret sig over, hvorfor Kobes kone, Vanessa Laine Bryant, ikke var med i helikopteren, men det er der en helt speciel og hjerteskærende årsag til.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega595348_014_0.jpg
 Foto: MEGA

Kobe og Vanessa har sammen fire døtre, hvoraf 13-årige Gianna afgik ved døden sammen med sin far (Foto: MEGA)

Ifølge det amerikanske medie People, som har talt med en kilde tæt på familien, fløj Kobe og Vanessa aldrig i helikopter sammen.

- Han og Vanessa havde en aftale om, at de aldrig ville flyve sammen i en helikopter, lyder det fra den anonyme kilde til People.

Det vides endnu ikke, om aftalen blev lavet for at sikre, at hvis det skulle gå galt, så ville børnene stadig have én forælder.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megar66024_1.jpg
 Foto: MEGA

Kobe Bryant blev 41 år gammel (Foto: MEGA)

I går kom det frem, at Kobe længe har fløjet i helikopter, når han skulle rundt omkring. Det gjorde han, fordi han elskede sin familie utrolig højt, og derfor ville han gerne bruge så meget tid sammen med dem som muligt i stedet for at sidde fast i biltrafikken.

People skriver også, at nu aføde Bryant altid fløj med sin faste pilot, nemlig Ara Zobayan, som også afgik ved døden i det tragiske helikopterstyrt.

Sponsoreret indhold