Kendte 9. august 2020

Hjemme hos Sofia Vergara og Joe Manganiello

Skuespillerparret har investeret kassen i endnu et hjem i Californien.
(Foto: MEGA)

Mange drømmer om at bo i skønne solbeskinnede Californien, men for Sofia Vergara, 48, og Joe Manganiello, 43, er et hjem i paradisstaten ikke nok. De har nemlig lagt ikke mindre end 170 millioner kroner for en kæmpe luksusvilla i det sikrede Los Angeles-område Beverly Park.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For den enorme pris får parret, der har været gift siden 2015, da også god plads. Huset har ikke mindre end syv soveværelser og 10 badeværelser, og der er hele 1.580 kvadratmeter bolig at boltre sig på i villaen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

Tilsammen er Joe Manganiello, der mest er kendt for serien ”True Blood” og ”Modern Family”-stjernen Sofia Vergara gode for omkring 885 millioner kroner. Sofia er selv god for ca. 780 millioner kroner. (Foto: MEGA)

Der er selvfølgelig et kæmpe køkken, en biograf og selv om der er masser af plads i huset, så er der også et gæstehus i to etager, så overnattende venner ikke behøver at være under samme tag som værtsparret.

Desuden er der naturligvis en lækker pool at køle af i, en spa at nyde, og skulle man have lyst til at få pulsen op, er der da også en tennisbane.

Se billederne af parrets lækre villa i galleriet herunder:

Hjemme hos Sofia Vergara og Joe Manganiello

Sponsoreret indhold