Kendte14. august 2023

Hjemme hos Mikkel og Lea Kessler: Overdådig luksus

Den tidligere boksestjerne vil opleve verden med sin familie, og derfor sælger han lystgården i Sengeløse

Kesslers vanvittige hjem

LÆS OGSÅ: Umage par: Linse Kessler sammen med kendt politimand

Hvordan siger man farvel til et luksushjem på 327 kvadratmeter med masser af atmosfære og god plads til ens tre børn, alle bilerne og konens garderobe og skosamling? For ikke at nævne biografen, vinkælderen, træningshallen, værkstedet, den private sø og beliggenheden midt i den fantastiske sjællandske natur. Et paradis som man oven i købet selv har bygget op.

Det er svært, ja – nærmest umuligt, men den 44-årige tidligere bokser Mikkel Kessler og hans 10 år yngre kone Lea har besluttet at rive rødderne op.

Mikkel Kessler og Lea Hvidt Kessler
Mikkel og Lea Hvidt Kessler er klar til at ofre drømmeboligen for at komme på nye eventyr med deres tre børn.
 Foto: Mikael Rieck

Vi er klar til at sætte sejl og tage mod nye eventyr, skrev Kessler.

– Derfor har vi besluttet at sælge vores vidunderlige ejendom. Alle siger, at vi aldrig får det samme hus igen, og det er nok rigtigt, men vi føler os ret sikre på, at det nye eventyr bliver mindst ligeså godt. Så kom og køb et fantastisk hjem. Et hjem der er skabt og passet med kærlighed i et af landets mest fantastiske områder!

Lystgården koster 24,5 mio. kr., og det er ejendomsmæglerfirmaet Ole Lindgreen & Partner, der står for salget af den 327 kvm store stråtækkede bolig med seks værelser, rigeligt med badeværelser, et stort lyst køkken/alrum og en hyggelig tv-stue med brændeovn og fritlagte loftbjælker samt en 190 kvm – ja, det er oven i boligkvadratmeterne – stor kælder med biograf, vinkælder og lounge og driftsbygninger på 300 kvadratmeter står klar til at byde en ny ejer velkommen.

Se den overdådige bolig i galleriet øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold