Kendte 18. marts 2020

Hjemme hos Drew Barrymore

Den amerikanske skuespiller har netop investeret 40 millioner kroner i dette hus i engelsk stil i The Hamptons nord for New York.
(Foto: MEGA)

De fleste stjerner fra Hollywood vælger at blive i varme Californien, når de har har fri fra det store lærred.

Men ikke Drew Barrymore. "50 First Dates"-stjernen har netop smidt 40 millioner kroner på bordet for 460 kvadratmeter i området nord for New York City, som amerikanerne kalder for The Hamptons. Et svinedyrt landsbyagtigt område, hvor kun de rigeste har råd til at have hus.

Det hyggelige hus blev bygget i 1920, og det sidder på en 7.000 kvadratmeter stor grund. Med i den pebrede pris hører naturligvis opvarmet pool, selv om der kun er omkring én kilometer til Atlanterhavet.

Stjerne siden 1982

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Drew Barrymore fik sit gennembrud allerede som barn, da hun spillede med i "E.T. the Extra-Terrestrial" fra 1982. Siden har hun været med i et hav af film – blandt andet "Charlie's Angels" og "Confessions of a Dangerous Mind".

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

45-årige Drew Barrymore har købt et herligt skovhus i eksklusive The Hamptons. (Foto: MEGA)

Flittigheden har skaffet filmstjernen en formue på ikke mindre end 840 millioner kroner. Huskøbet på 40 millioner er derfor bare et greb i lommen – specielt når man tænker på, at Barrymore i 2018 solgte et hus i Hollywood Hills for 110 millioner kroner.

Hjemme hos Drew Barrymore

Sponsoreret indhold