Kendte25. april 2020

Hitserien "Parks and Recreation" vender tilbage

Holdet bag den populære tv-serie "Parks and Recreation" vender tilbage
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/chris_pratt.png
 Foto: MEGA

Hvis du er blandt dem, der har savnet de klassiske karakterer som Leslie Knope, Andy Dwyer og ikke mindst drømmechefen Ron Swanson, så er der gode nyheder.

Alle karaktererne fra "Parks and Recreation" vil nemlig blive genforenet den 30. april, når der skal laves et helt specielt særafsnit af serien.

Årsagen skyldes, at der skal samles penge ind til velgørenhedsorganisationen Feeding America. Det skriver CNN.

I afsnittet, der kommer fem år efter, serien officielt sluttede, skal Leslie Knope, der spilles af Amy Poehler, forsøge at kontakte sine venner midt i coronakrisen, men det er sikkert ikke helt så let, som det umiddelbart lyder.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/parks-and-rec.png
 Foto: MEGA

"Parks and Recreation"-holdet består blandt andre af Chris Pratt, Aubrey Plaza, Retta, Rashida Jones, Nick Offerman, Aziz Ansari, Rob Lowe, Amy Poehler, Adam Scott og Jim O'Heir. (Foto: MEGA)

- Som mange andre mennesker ledte vi efter en måde at hjælpe på, og vi følte, at det kunne samle nogle penge, hvis vi bragte karakterne tilbage en aften, siger Michael Schur, der er executive producer på serien, om årsagen til at lave et særafsnit af den populære serie.

- Jeg sendte en håbefuld e-mail ud til skuespillerne, og de svarede mig alle sammen inden for 45 minutter.

Skuespillere som Amy Poehler, Rashida Jones, Aziz Ansari, Nick Offerman, Aubrey Plaza, Chris Pratt, Adam Scott, Rob Lowe og Jim O'Heir forventes at være blandt de deltagene, og så er der sikkert også et par sjove overraskelser undervejs.

"Parks and Recreation" kørte i syv sæsoner fra 2009-2015.

Sponsoreret indhold