Kendte 12. marts

Historisk målmaskine: INGEN er bedre end Ronaldo

Med to mål mod Tottenham er Cristiano Ronaldo nu historiens mest scorende fodboldspiller i officielle kampe
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

SENESTE: Overrasker Ronaldo med VILD gave

Cristiano Ronaldo er ikke længere bare en af de mest scorende fodboldspillere i historien. Han er den mest scorende fodboldspiller.

Da han lørdag scorede to mål i første halvleg af Manchester Uniteds Premier League kamp mod Tottenham, nåede portugiseren op på 806 mål i officielle kampe for klub- og landshold.

Dermed overhaler han den tidligere tjekkisk-østrigske spiller Josef Bican, som Det Internationale Fodboldforbund (Fifa) har noteret for 805 mål i sin karriere.

Målstimen sluttede heller ikke ved de første to mål, da han også gjorde sig selv til matchvinder. Han scorede nemlig også sejrsmålet til 3-2 i den vigtige kamp om fjerdepladsen mod Tottenham.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Darren Staples/AP/Ritzau Scanpix

Ingen er bedre end ham! Foto: Darren Staples/AP/Ritzau Scanpix

Ronaldo har scoret 115 landsholdsmål for Portugal, hvilket også gør ham til historiens mest scorende for et land.

Derudover har han nu leveret 692 mål i 926 klubkampe for Sporting CP, Manchester United, Real Madrid og Juventus på tværs af turneringer.

Til sammenligning har Ronaldos evige rival Lionel Messi scoret 759 mål for klub- og landshold gennem karrieren indtil videre.

Ronaldo har ellers ikke fået den bedste start på 2022, hvor det indtil lørdagens kamp mod Tottenham kun var blevet til en enkelt scoring i ti kampe for den 37-årige angriber.

Sponsoreret indhold