Hip hop-gruppen Suspekt: - Vi græder blod

(Foto: Thomas Laursen)

Mandag aften meddelte statsminister Mette Frederiksen på et pressemøde, at forbuddet mod store forsamlinger forlænges til august.

Det går naturligvis ud over sommerens festivaler – og selvsagt en masse kunstnere, som havde glædet sig til at optræde for deres fans.

Ligesom mange andre er hip hop-gruppen Suspekt ulykkelige over situationen:

- En drøm blev knust, en virkelighed blev en anden. Sindssyge ting sker, og alting kan ikke altid være fedt - sådan er det. Vi er allesammen den skadede spiller, der aldrig nåede finalen det år, skriver gruppen til deres mere end 85.000 følgere på Instagram.

- For os blev vores “Champions League finale” - orange scene - aflyst.

- Nibe festival, for 13. år i træk, fik sit slag i tuden.

Men selvom gruppen, der sammen med musikproducer Rune Rask består af Andreas Bai Duelund og Emil Simonsen, er ulykkelige over situationen, så forstår de udmærket Danmarks nedlukning:

- Men vi står her stadig, og vi græder kun blod 23 timer i døgnet.

- Vi elsker at være ude og spille, det er vores DNA ! Men hvis der ligger folk og kradser af for fuld futtog på sidelinjen, så klarer vi lige den i fællesskab, før vi fester. Alle skal ha’ det lidt rart!

Derefter takker gruppen både Roskilde Festival og Nibe Festival, som de denne sommer skulle have optrådt på, og deler en video med deres fans ”for at højne humøret”.

Se videoen her:

View this post on Instagram

En drøm blev knust, en virkelighed blev en anden. Sindssyge ting sker, og alting kan ikke altid være fedt - sådan er det. Vi er allesammen den skadede spiller, der aldrig nåede finalen det år. For os blev vores “Champions League finale” - orange scene - aflyst. Nibe festival, for 13. år i træk, fik sit slag i tuden. Men vi står her stadig, og vi græder kun blod 23 timer i døgnet. Vi elsker at være ude og spille, det er vores DNA ! Men hvis der ligger folk og kradser af for fuld futtog på sidelinjen, så klarer vi lige den i fællesskab, før vi fester. Alle skal ha’ det lidt rart! Tak til @roskildefestival for at tro på os! Tak til @nibefestival for at tro så meget på os at i har booket os 13 år i træk på fuld hyre. Vi ses forhåbentlig næste år! For at højne humøret der hvor vi kan, har vi over natten lavet dette lille samsurium fra sidste år, hvor vi spillede “kobberbryllup” på Nibe Festival. Vi ses til arena koncerterne! ❤️

A post shared by Suspekt (@suspekt) on

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close