Kendte8. april 2020

Hip hop-gruppen Suspekt: - Vi græder blod

Statsministerens melding om sommerens aflyste arrangementer går hårdt ud over den populære hip hop-gruppe Suspekt, som blandt andet skulle have optrådt på Orange Scene på årets Roskilde Festival
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/suspekt_2.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Mandag aften meddelte statsminister Mette Frederiksen på et pressemøde, at forbuddet mod store forsamlinger forlænges til august.

Det går naturligvis ud over sommerens festivaler – og selvsagt en masse kunstnere, som havde glædet sig til at optræde for deres fans.

Ligesom mange andre er hip hop-gruppen Suspekt ulykkelige over situationen:

- En drøm blev knust, en virkelighed blev en anden. Sindssyge ting sker, og alting kan ikke altid være fedt - sådan er det. Vi er allesammen den skadede spiller, der aldrig nåede finalen det år, skriver gruppen til deres mere end 85.000 følgere på Instagram.

- For os blev vores “Champions League finale” - orange scene - aflyst.

- Nibe festival, for 13. år i træk, fik sit slag i tuden.

Men selvom gruppen, der sammen med musikproducer Rune Rask består af Andreas Bai Duelund og Emil Simonsen, er ulykkelige over situationen, så forstår de udmærket Danmarks nedlukning:

- Men vi står her stadig, og vi græder kun blod 23 timer i døgnet.

- Vi elsker at være ude og spille, det er vores DNA ! Men hvis der ligger folk og kradser af for fuld futtog på sidelinjen, så klarer vi lige den i fællesskab, før vi fester. Alle skal ha’ det lidt rart!

Derefter takker gruppen både Roskilde Festival og Nibe Festival, som de denne sommer skulle have optrådt på, og deler en video med deres fans ”for at højne humøret”.

Se videoen her:

Sponsoreret indhold