Kendte21. marts 2024

Hilda Heick reagerer på June Bellis død: - Vi kommer kun ud til begravelser

Den 8. juni sidste år døde Peter Belli. Den 20. marts døde hans kone, June Bellis. Og det rammer Hilda Heick rigtig hårdt
Hilda Heick er 77 år gammel. Keld er 78 år gammel.
Hilda Heick er 77 år gammel. Keld er 78 år gammel.
 Foto: Martin Høien

LÆS OGSÅ: June Belli er død

Det er en tydelig berørt Hilda Heick, som SE og HØR har talt med torsdag eftermiddag.

- Keld og jeg er meget kede af det. Vi fik det at vide på en sms fra June og Peters søn Chano, som fortalte at hans mor var død. Jeg har ikke talt med June, siden Peters begravelse sidste sommer. Hun ville gerne holde sig for sig selv. Men jeg ved, at hendes børn var meget glade hende.

I morges tikkede beskeden ind på Hilda Heicks telefon.

Det var June og Peter Bellis ældste søn, Chano. Han skrev, at June var afgået ved døden.

Dødsfaldet rammer Hilda Heick hårdt, fordi hende og Keld Heick havde et nært forhold til både Peter Belli og June Belli.

- Jeg husker hende især for de mange sjove stunder, vi havde sammen, da vi var unge. Og så var hun virkelig en god livspartner for Peter. Hun stillede sig altid op og forsvarede ham.

Da de var unge, var de tit sammen, og deres børn legede også sammen.

- Jeg havde virkeligt håbet, at hun efter Peters død, ville få nogle bekymringsfrie år, men sådan gik det ikke, desværre. Det er også mange år, hun har levet sammen med Peter, og der sker noget med mennesker, når de mister deres livspartner, siger hun og fortsætter:

- Keld og jeg ser på hinanden i dag, og er virkelig taknemmelige for, at vi har hinanden og at vi stadig er friske. Vi er så gamle nu, at vores venner dør omkring os. Vi kommer kun ud, når vi skal til begravelse .. sådan er det selvfølgelig ikke helt, men næsten.

Den tragiske nyhed om June Belli kom torsdag eftermiddag. Hun døde onsdag.

Det er ni måneder efter, Peter Belli døde. De var gift i mere end 50 år.

June Belli blev 75 år gammel.

Sponsoreret indhold