Kendte6. april 2022

Hilaria Baldwin gravid for 7. gang: Se min bule

Skuespiller Alec Baldwin og hans hustru Hilaria har snart mere end hænderne fulde, når de senere på året bliver forældre til deres syvende og hans ottende barn
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I slutningen af marts kunne den 38-årige Hilaria Baldwin og hendes mand, skuespiller Alec Baldwin, 63, overraske med nyheden om, at hun endnu en gang er med rogn.

– Vi var ret sikre på, at vores familie var fuldendt, men vi er ovenud lykkelige over denne overraskelse, lød det blandt andet fra hende på sin Instagram-profil.

Men trods de glædelige nyheder, så har Hilaria endnu ikke haft glæden af at vise sin voksende babybule frem for sine mere end 950.000 følgere.

Noget, hun, til glæde for flere, lavede om på mandag i sin story, hvor hun fint kunne vise, hvordan bulen så småt er begyndt at vokse.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/hilaria_baldwin.jpg
 Foto: Instagram

Den fine babybule kan ikke længere gemmes under tøjet, afslører Hilaria Baldwin. Foto: Instagram

Parret ventes at blive forældre for syvende gang til efteråret, men det er endnu ikke afsløret, hvorvidt det er en lille pige eller dreng, der gemmer sig i Hilarias mave.

Udover den lille ny, så har parret i forvejen døtrene Carmen på otte og Maria Lucia på 13 måneder, mens de har sønnerne Rafael på seks, Leonardo på fem, Romeo på tre og Edu på 18 måneder.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega425413_001.jpg
 Foto: MEGA

Alec Baldwin med sin hustru, Hilaria. Foto: MEGA

Alec Baldwin er desuden også far til datteren Ireland Baldwin på 26, som han fik med sin tidligere hustru Kim Basinger.

Sponsoreret indhold