Kendte11. juni 2023

Hey Sting, pludselig var du der! Verdensstjerne overrasker i Danmark

Ingen havde set den komme, da Sting pludselig trådte ind på lille jazzcafé i Nordsjælland og gav en intimkoncert
Sting spillede fredag aften på Heartland Festival på Fyn.
Sting spillede fredag aften på Heartland Festival på Fyn.
 Foto: Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Stort galleri: Hjemme hos Sting

Når du driver en lille jazzcafé i Espergærde i Nordsjælland, så er det altså ikke, fordi det vælter ind med verdensstjerner på daglig basis.

Derfor kom det naturligvis som en kæmpe overraskelse af den positive slags, da den 71-årige Sting pludselig stod i døren på Café Divino.

Der var ganske rigtig nok lagt op til en musikalsk aften, eftersom den engelske sangers faste guitarist, Dominic Miller, var booket til at spille en lille koncert, men ingen skal tilsyneladende stjæle rampelyset fra Mr. That's Not the Shape of My Heart.

For pludselig trådte en anden mand op på scenen, og det var altså ingen ringere end Sting selv.

Sting tændte op for Heartland Festival fredag aften.
Sting tændte op for Heartland Festival fredag aften.
 Foto: Ritzau Scanpix

Dermed gav verdensstjernen og guitaristen nummeret "Shape of My Heart" for den fremmødte skare, hvor der gemte sig adskillige Sting-fans.

- Det var lidt voldsomt at se Sting og hans søn sidde i hjørnet inden koncerten. Fed oplevelse, siger Sting-fan Jan Michaelsen, som var blandt gæsterne til Helsingør Dagblad.

Også for caféens ejer, Franco Cerchiaro, var det et helt særligt øjeblik.

- Det var overvældende og stort på én gang. For mig er det toppen af det, jeg har oplevet på vores café. For jeg er stor fan af Sting, siger han til Ekstra Bladet.

Sting havde forud for den lille koncert givet en større en af slagsen på fredagens Heartland Festival på Fyn, hvor Franco og familien også havde været med.

- Min kone, min datter og jeg var på Heartland Festival dagen før for at se koncerten med Sting, og 24 timer efter dukker Sting så op på min café. Prøv at forestille dig, hvordan jeg har det.

Se det særlige øjeblik her:

Sponsoreret indhold