Kendte2. oktober 2017

19-årigs mystiske død: Her vakler hun ind i fryserum - og dør

I midten af september blev en blot 19-årig kvinde fra Chicago fundet død under mystiske omstændigheder. Kenneka Jenkins havde festet med venner og bekendte på et hotel i den amerikanske storby, men forsvandt så pludseligt. Et overvågningskamera fangede efterfølgende en ”påvirket og forvirret” Kenneka Jenkins, der vaklede rundt i hotellets køkken. Kort efter blev hun fundet død i hotelkøkkenets fryserum. Hvorfor den unge pige vaklede rundt dernede, er stadig et mysterium
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jenkins_front.jpg

I lørdags tog over 1.000 mennesker afsked med amerikanske Kenneka Jenkins i Chicago.

Familie, venner, bekendte – samt helt fremmede – var mødt op for at ære og mindes den 19-årige kvinde, der mistede livet på ufattelig og mystisk vis tilbage i september.

Søndag den 10. september blev Kenneka Jenkins fundet død i et fryserum på et hotel i den amerikanske storby Chicago – et døgn efter at hun forsvandt.

Forinden havde hun festet med venner og bekendte på hotellet, inden at hun på mystisk vis forsvandt.

Hvorfor hun var havnet i fryserummet, og hvorfor hun var død, er stadig et mysterium i dag.

Politiet mener ikke, at der ligger en forbrydelse bag, men dén opfattelse deler hendes familie ikke.

Moderen er således overbevist om, at Kenneka Jenkins blev lokket i døden af én eller flere ukendte gerningsmænd. For hvorfor skulle hun ellers frivilligt gå ind i en fryser med en temperatur på under -18 grader?

Det skriver det amerikanske medie Chicago Tribune.

Se billeder fra sagen herunder:

Kenneka Jenkins

Den 19-årige teenager forlod sit hjem 8. september for at deltage i en fest på Crowne Plaza Chicago O'Hare Hotel & Conference Center, der ligger i Rosemont – en forstad til Chicago.

Hun festede på et af hotellets værelser på 9. etage sammen med en flok venner og bekendte, da hun pludselig forsvandt natten til lørdag, den 9. september.

Sidste livstegn fra den unge kvinde kom klokken 1.30 den pågældende nat, hvor hun sendte en SMS til sin søster.

Klokken 4.30 om morgenen slog hendes venner alarm, fordi de ikke kunne finde hende. Vennerne tog kontakt til Kenneka Jenkins mor, som hastede til hotellet og bønfaldt hotelpersonalet om at få lov til at kigge overvågningskameraerne igennem. Det tillod personalet dog ikke – og det var først, da politiet anmodede om det samme, at man fik nye spor i forsvindingssagen.

Flere af hotellets kameraer havde således filmet Kenneka Jenkins i dét, der blev hendes sidste minutter i live. Videoerne viser, hvordan den unge kvinde vakler rundt i hotellets gange og hotellets køkken, før at hun af endnu ukendte årsager gik ind i hotel-køkkenets fryserum, der har en temperatur på under -18 grader.

Det var i fryserummet, at liget af den unge kvinde blev fundet om søndagen, den 10. september.

Politiet mener ikke, at der ligger en forbrydelse bag kvindens død, men arbejder ud fra en teori om, at hun var påvirket og ved et uheld forvildede sig ind i fryserummet.

Moderen mener dog stadig, at der ligger en forbrydelse bag, og at hendes datter blev lokket til at gå ind i fryserummet af én eller flere gerningsmænd.

Obduktionsrapporten har ifølge det amerikanske medie ikke givet noget entydigt svar på, hvorfor hun døde.

Sponsoreret indhold