Video: Her styrter Cirque du Soleil-artist i døden under show

(Foto: YouTube)

En 38-årig artist har på tragisk vis mistet livet, efter han styrtede i døden under et Cirque du Soleil-show i Tampa, Florida.

Det skriver The Sun.

Ulykken fandt sted lørdag aften, da 38-årige Yann Arnaud – en dybt erfaren artist –  styrtede ned under showet Volta. Den franskfødte performer blev efterfølgende hastet på Tampa General Hospital, men hans liv stod ikke til at redde.

Yann Arnaud havde optrådt i Cirque du Soleil-shows i mere end 15 år, og flere anså ham for at være Cirque du Soleils mest erfarne artist. Derfor har dødsulykken også ramt cirkusset hårdt, fortæller den administrerende direktør i Cirque du Soleil, Daniel Lamarre.

- Vi er overraskede over, når man tager hans erfaring i betragtning, at sådan noget kunne ske, siger Lamarre.

Yann Arnaud blev 38 år og efterlader sig to børn. Foto: All Over

Den 38-årige artist var i gang med at udføre et helt nyt trick, da han mistede grebet og faldt i døden – og derfor spekuleres der nu i, om det var det forholdsvis ukendte trick, der var årsag til dødsulykken.

- Jeg kan ikke beskrive, hvordan folk har det. Det er forfærdeligt, tilføjer administrerende direktør i Cirque du Soleil, Daniel Lamarre.

Flere af de chokerede publikummer optog øjeblikket, hvor den erfarne artist mistede grebet. Du kan se videoen herunder. Selve øjeblikket, hvor Yann Arnaud falder i døden er dog klippet ud af hensyn til de pårørende og på grund af de grafiske detaljer.

Yann Arnauds død er det tredje dødsfald i Cirque du Soleils 34 år. Han efterlader sig kone og to børn.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close