Her redder vaskeægte ”Spider-Man” 4-årig fra at styrte i døden

Den vaskeægte Spider-Man i lørdagens redningsaktion.

Den vaskeægte Spider-Man i lørdagens redningsaktion.

(Foto: Facebook)

Dramatiske scener udspillede sig lørdag aften på Rue Marx-Dormoy i det 18. arrondissement i Paris.

Her var et blot 4-årigt barn millimeter fra at styrte i den visse død, da den lille dreng havde forvildet sig ud over gelænderet på en altan, der lå fire etager over jorden.

Beboere på etagen forsøgte at hjælpe det lille barn i sikkerhed, men forgæves. På jorden stod rædselsslagne franskmænd og frygtede det værste.

Men heldigvis var miraklet lige om hjørnet.

En blot 22-årig mand handlede således resolut, da han så den lille dreng i knibe. Han var egentlig på vej hjem til nogle venner for at se Champions League-finalen mellem Real Madrid og Liverpool, men droppede alt om finalebold for at redde den lille dreng.

Den 22-årige mand – der efterfølgende er blevet identificeret som den 22-årige Mamoudou Gassama – kravlede som en anden Spider-Man op langs facaden, og på 30 sekunder lykkedes det ham at forcere de fire etager og bringe den lille dreng i sikkerhed.

- Mange af dem råbte, og der var biler, der dyttede. Jeg så barnet hænge deroppe og være ved at falde ned fra altanen. Jeg gjorde det, fordi det var et barn. Jeg klatrede... Og gudskelov reddede jeg ham, siger den malinesiske mand ifølge Daily Mail.

Den snarrådige mand er nu blevet belønnet med et fransk statsborgerskab. Foto: All Over Press

Du kan se den heroiske video i bunden af denne artikel.

Mamoudou Gassama er siden blevet hyldet i hele Frankrig.

Det er tilmed kommet frem, at Mamoudou Gassama er flygtning fra Mali, og at han ankom til Paris for få måneder siden i håbet om at ”få et bedre liv”.

Den usædvanlige og heroiske heltedåd er nu blevet belønnet. I dag har den franske præsident Emmanuel Macron således tildelt den 22-årige fyr fransk statsborgerskab – og så har den snarrådige fyr også fået job som brandmand.

Se redningsaktionen lige her:

 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close