Kendte12. januar 2017

Find lommeletten frem: Her møder enæggede tvillinger hinanden for første gang

Audrey og Gracie blev bortadopteret til to forskellige forældrepar, da de var helt små. Ingen af dem vidste, at de havde en tvillingesøster indtil for et par måneder siden. I går mødte de så hinanden for første gang
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/udklip_42.jpg
 Screendump: YouTube

Find lommetørklædet frem, for denne historie er virkelig rørende.

De to piger Audrey Doering og Gracie Rainsberry blev begge adopteret fra Kina, da de var helt små.

Og selvom de er enæggede tvillinger, så blev de to piger bortadopteret til to forskellige familier, men ingen af de to familier vidste, at deres nye datter havde en identisk tvillingesøster.

I dag er pigerne ti år gamle, og Audreys mor tænkte, at det var på tide, at Audrey fik lidt mere at vide om sit kinesiske ophav. Derfor begyndte hun at søge efter informationer på internettet, og der faldt hun over et billede af Audrey, der sad på skødet af sin plejemor. Og der ved siden af Audrey sad en anden lille pige, der lignede Audrey på en prik.

- Lige så snart jeg fandt det billede, så var jeg desperat for at finde ud af mere. Hvem var det andet barn, fortæller Audreys mor Jennifer.

- Det her er noget, som man kun læser om. Hvordan kunne der være to af dem, fortæller Jennifer, der var meget overrasket over sin opdagelse.

Med hjælp fra en privatdetektiv gik Jennifer i gang med at finde ud af mere. Og ved hjælp af Facebook havde Jennifer held med at finde Gracies mor. Og så var resten nærmest historie.

For onsdag morgen mødtes Gracie og Audrey i talk-showet ”Good morning America”, og det var altså et rørende øjeblik. Hvor begge piger brød grædende sammen, da de så hinanden.

Du kan se det søde klip herunder

Sponsoreret indhold