Kendte26. oktober 2022

Her kommer den nye sæson af "Linde på Langeland"

Der er godt nyt til de, der fulgte trofast med i familien Linde Ingversens renoveringsprojekt af "Vennely" i TV 2-programmet "Linde på Langeland"
Sofie Linde
Sofie Linde har netop fortalt sine følgere, at den nye sæson af "Linde på Langeland" først kommer næste år.
 Foto: Ritzau Scanpix

Hvis du sad klistret til skærmen, da Sofie Lindes omfattende renoveringsprojekt "Linde på Langeland" blev sendt tilbage i foråret, så er der godt nyt.

For som de fleste nok kunne ane, stod familiens hus "Vennely" langt fra færdigt ved programafslutningen, og derfor bekræftede TV 2 også tilbage i maj, at endnu en sæson var på vej.

Datoen kunne de dog ikke røbe, men nu har hovedpersonen selv afsløret det i et opslag på sin Instagram.

– Der kommer en sæson to. Men den bliver altså først sendt til foråret næste år. Så man skal altså lige fatte sig med tålmodighed, siger den populære tv-vært og fortsætter:

– Jeg tror først det er i april eller sådan noget. Jeg skal nok lige finde ud af det, siger hun i sit opslag på Instagram.

– Vi er kommet mega langt

Og udover at Sofie Linde har løftet sløret for, at det populære program vender tilbage til foråret, fortæller hun også, at seerne godt kan glæde sig til den nye sæson.

Denne gang har tv-parret nemlig lokket endnu flere af deres venner med til Langeland.

– Jeg kan sige så meget, at vi er kommet mega langt i år. Jeg har en masse fede nye venner med dernede, som jeg tror, I vil elske, siger Sofie Linde.

Mens vi venter på at se, hvor langt det populære par er kommet med huset, afslutter hun sin video med en række billeder fra "Vennely", som du kan se herunder.

Sponsoreret indhold