Kendte1. april 2018

Vanvittigt vejrskifte: Her kan der blive over 20 grader i weekenden

Flere vågnede op til en sneklædt – og koldt – landskab på årets første dag i april. Men i næste weekend spår vejrguderne, at det er frem med det sommerlige tøj. For enkelte steder kan vi få over 20 grader, mel Her kan der blive over 20 grader i weekendender både TV 2 og DMI
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vejret_er_godt.jpg
 (Foto: All Over)

Efter en vinter der har føltes som en hel evighed er vi nok mange, der hungrer efter sol og varmere temperaturer.

Og nu ser det langt om længe ud til, at vores månedlange bønner er blevet hørt. For i weekenden kan flere af os være så heldige at få temperaturer over 20 grader i næste weekend.

Det skriver både Ekstra Bladet og BT, der har haft fat i vejr-eksperterne.

Vi kan ifølge prognoserne ramme de 20 grader i weekenden, og det er særligt i det midtjyske, at temperaturerne bliver dejligt høje.

De kystvendte områder skal desværre forvente lidt lavere temperaturer som følge af vind og vand.

https://imgix.seoghoer.dk/vejret_i_weekenden.jpg

Vejret i næste weekend ifølge TV 2. Foto: SE og HØR

- Der er noget i vores prognoser, der ligner, at foråret er på vej. Det ligner faktisk, vi får op til 20 grader i næste weekend, Men det er dog så langt fremme, at jeg ikke kan love noget, siger Claus Larsen, der er vagthavende ved DMI, til BT.

Også over for Ekstra Bladet lover meteorologen godt vejr.

- Det er stadig usikkert, men lige nu viser prognoserne, at det bliver 23 grader i Midtjylland. Det er fordi, at vi får noget vind og varme, der bliver transporteret sydfra, siger vagthavende meteorolog hos DMI Claus Larsen til Ekstra Bladet.

- Nu laver du ikke en aprilsnar vel?, har Ekstra Bladet for en sikkerhedsskyld spurgt.

Svaret lyder ganske rart:

- Nej, det er overhovedet ikke en aprilsnar. Men prognoserne er stadig usikre, og jeg tror ikke helt, at det bliver så varmt. Men vi skal nok få over de 15 grader i weekenden, siger meteorologen.

Sponsoreret indhold