Kendte 17. august

Her har du set Henrik W. fra "Landmand søger kærlighed" før

Henrik Winther, der er en af Trines bejlere i "Landmand søger kærlighed", har før været på skærmen – endda op til flere gange
Landmand søger kærlighed

Ønsker landmanden Trine at blive klogere på sin bejler, kan hun med fordel se "Gennemsnitlig sex" på DR3, hvor Henrik W. fortæller om sit sexliv i detaljer.

Foto: Anders Brohus

I denne uges afsnit af TV 2-programmet "Landmand søger kærlighed" var det landmanden Trines tur til at komme på speeddate, og for første gang kom hun for alvor tæt på sine bejlere, Kim, Henrik L., Henrik W. og Steffen.

Og hvis Henrik W. måske virker en smule bekendt, så er det fordi, han har optrådt på tv før.

Ifølge BILLED-BLADET har Henrik W. tilbage i 2013 været medvirkende i DR3-programmet "Gennemsnitlig sex". 

En tur på YouTube viser, at den frække fynbo både fortæller om at dyrke sex uden gummi, ligesom komikeren Dybvad "beundrer" Henriks evner inden for oralsex.

– At slikke en pige, det er drømmen for mig. Det er fantastisk dejligt. Jeg har det lige godt hver gang. Jeg tror også, der er mange piger, der nyder det utroligt meget. Det er en dejlig ting, og kan man nå at få hele alfabetet igennem dernede, så vil jeg sige, man har gjort det godt, fortæller Henrik W. begejstret i klippet fra 2013.

Ifølge BILLED-BLADET har Henrik W. også medvirket i programmet "Menneskekender" med tv-vært Mikkel Kryger i front.  

Nu kan man altså se Henrik W. i "Landmand søger kærlighed", men om den frivole fynbo ender med at vinde Trines hjerte, kan kun tiden vise.

 

Sponsoreret indhold