Kendte15. november 2017

Se videoen: Her går Eriksen og co. amok efter vanvidssejr

Stemningen, stoltheden og sejrsrusen var ikke til at tage fejl af, da det danske herrelandshold fejrede 5-1-sejren over Irland i omklædningsrummet tirsdag aften
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/landshold1.jpg
 (Foto: Twitter/DBU)

For femte gang i historien er det danske herrelandshold klar til VM.

Det stod klart efter en sensationel og fantastisk udebanesejr i Dublin tirsdag aften. Her viste de danske drenge – og særligt Christian Eriksen – storspil og vandt 5-1 over Irland, hvilket også blev dobbeltopgørets samlede resultat.

Bagefter var stemningen, stoltheden og sejrsrusen naturligvis ikke til at tage fejl af, da de danske helte fejrede sejren i omklædningsrummet under Aviva Stadium i Dublin.

Her skrålede landsholdsdrengene med på slagsange og drak champagne, som du kan se i denne video, som Dansk Boldspil-Union lagde på sin Twitter-profil efter sejren.

- Hvem var det, der vandt i dag! Det var dem fra Danmark af! Hey, hey, hey! Store patter!, lød det blandt andet fra de jublende spillere.

Kampen startede ellers ikke i dansk favør, da Irland bragte sig foran efter blot seks minutters spil.

De danske drenge kom dog hurtigt tilbage på sporet og endte med at vinde sensationelt 5-1. Christian Eriksen var i topform og scorede hattrick, mens også Andreas Christensen og Nicklas Bendtner kom på måltavlen.

Næste sommer venter VM altså for fem gang i dansk fodboldhistorie,

Senest det danske landshold var med til VM, var i 2010, hvor de røg ud i gruppespillet.

Se videoen fra omklædningsrummet her:

Sponsoreret indhold