Rørende billede: Her forsøger elefant at redde sin unge

Den lille unge sad urokkeligt fast.

Den lille unge sad urokkeligt fast.

(Foto: Polfoto)

Gæsterne i Addo Elephant National Park i Sydafrika fik tidligere på året en oplevelse, som de sent – hvis ikke aldrig – glemmer.

Midt i den populære nationalpark udspillede der sig nemlig et sandt drama, da en lille babyelefant faldt ned i et vandhul og var ude af stand til at redde sig selv op.

Dens mor forsøgte utrætteligt at hjælpe, men uden held.

Den lille unge sad ubehjælpeligt fast. Foto: Polfoto

De hjerteskærende scener blev filmet af den tyske turist Katharina, som befandt sig i nationalparken, mens moderen forsøgte at redde sin unge baby.

- Til at begynde med opdagede jeg ikke, at den var faldet ned i vandhullet. Dér, hvor jeg befandt mig, kunne jeg kun se kanten af vandhullet, ikke selve vandhullet. Så hørte jeg en høj trutten fra nogle af elefanterne, fortæller Katharina til Wildcard.

- Det gik op for mig, hvad der var sket – ungen var faldet ned i vandhullet. I noget tid forsøgte moderen desperat at hjælpe sin baby, men uden held. Hun forsøgte at skubbe noget mudder ind i vandhullet, så ungen kunne klatre op, fortæller Katharina.

Men heller ikke dét hjalp – men heldigvis kom hjælpen til sidst… og fra en måske lidt uventet kant.

Rangere i parken lykkedes at hive ungen op af vandhullet og fik den genforenet med sin mor. Se det hele i videoen herunder:

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close