Kendte17. december 2019

Her er traileren til sidste ”KLOVN”-film

Til januar får tredje og sidste ”KLOVN”-premiere, men allerede nu kan vi få et smugkig på Casper og Franks løjer. Traileren for den længe ventede film er nemlig lige frigivet, og alt tyder på, at vores duo igen havner i pigeproblemer

Et kapitel i dansk film nærmer sig sin afslutning, tredje og – desværre – sidste ”KLOVN”-film rammer biograflærredet til januar.

I dag skydes nedtællingen dog for alvor i gang, for nu er traileren for den længe ventede film langt om længe blevet frigivet.

I traileren, som du kan se øverst i artiklen, tyder alt på, at der er meget på spil for særligt Frank. Til hans 50-års fødselsdag finder han nemlig ud af, at Mia vil skilles – og så er gode råd ellers dyre.

[node:aller-poll]

Casper har som altid en plan, og denne gang er Casper ikke i tvivl om, hvordan Mia-sagen skal håndteres: Hun skal lægges på is!

Imens drager Casper og Frank til Island på herretur – en tur der dog ikke går som planlagt.

I traileren ser vi således, hvordan der allerede opstår problemer i lufthavnen, da Frank bliver anklaget for at have gramset en pige på røven – og så ser vi også, hvordan Mia ender i en lortesituation, da hun børste tænder med en tandbørste, der har været en tur op i Caspers numse. Hvorfor og hvordan må vi vente med at få svar på, når filmen får premiere 30. januar.

Sponsoreret indhold