Kendte 6. august 2020

Her er Susanne Biers nye stjernespækkede tv-serie

Den danske stjerneinstruktørs længe ventede tv-serie får nu en premieredato
Foto: Thomas S. Laursen

Fans af den 60-årige filminstruktør Susanne Biers anmelderoste internatonale projekter fik sig lidt af en lang næse, da hendes nyeste serie ”The Undoing” i maj blev udskudt på grund af corona. 

Streamingtjenesten HBO Nordic afslører nu overfor BT, at premieredatoen i stedet hedder den 26. oktober, og så kan vi stolte danskere jo godt begynde at glæde os. 

Udover det store kryds i kalenderen, forkæler Bier og holdet bag ”The Undoing” os desuden med en spritny trailer, så forventningsfulde seere kan få en lille forsmag på spændingen. 

Her ses hovedkarakteren Grace (Nicole Kidman), som bliver udsat for et enormt pres, da hun kontronteres med en voldsom mordsag. Samtidig forsvinder hendes mand, der spilles af Hugh Grant. 

Serien er skrevet af ”Big Little Lies”-forfatteren David E. Kelley og er baseret på en roman af Jean Hanff Korelitz.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I teaseren til det højspændte drama ses også en af Danmarks helt store internationale superstjerner, Sofie Gråbøl, som fik sit gennembrud i udlandet efter ”Forbrydelsen” i blandt andet serien ”Fortitude” og Von Trier-filmen ”The house that Jack built”. 

Susanne Bier, der som bekendt står bag danske succeser som ”Hævnen”, ”Den eneste ene” og Netflix-braget ”Bid Box” skal med denne nye serie instruere til tv-seerne for anden gang, siden hun i 2016 høstede stor anerkendelse med ”Natportieren” på BBC. 

Se den dramatiske og stjernespækkede teaser til "The Undoing" her: 

Sponsoreret indhold