Her er sandheden om Kylie Jenner og Travis Scotts forhold

Først var de sammen, så gik de fra hinanden, og det har Kylie Jenner og Travis Scott gjort et par gange i løbet af deres turbulente forhold.

I slutningen af sidste år skete det så endegyldigt - make up-milliardæren og rapperen gik hver til sit.

Siden har mange fans, følgere og medier dog spekuleret i, om powerparret igen har fundet melodien og er tilbage som kærester.

Senest blev de spottet sammen forlade en restaurant i weekenden, men nu fortæller en kilde tæt på Kylie og Travis sandheden om deres forhold.

Artiklen fortsætter under billedet...

Kylie Jenner og Travis Scott gik fra hinanden i foråret.

Kylie og Travis var et af verdens hotteste kendispar (Foto: MEGA)

Over for det amerikanske medie People fortæller den tætte kilde, at Kylie og Travis lige nu fungerer bedst som forældre for Stormi og ikke som kærester.

Samtidig fortæller personen, at det tidligere par ikke har travlt med at blive romantiske igen, og at de fokuserer på, at deres datter har det godt.

- Kylie og Travis kommer godt ud af det med hinanden, og de nyder at være sammen med de samme mennesker. Også bruger de selvfølgelig meget tid sammen med Stormi, fortæller kilden til People.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sammen har Kylie og Travis datteren Stormi (Foto: MEGA)

Det lader altså til, at der endnu er lang vej til, at Jenner og Scott igen kan kalde sig et par.

I stedet sørger de to superstjerner for at være så gode forældre som overhovedet muligt for deres lille Stormi på to år.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close