Her er menuen til SAG Awards: Er DU imponeret?

De opdækkede borde ved SAG Awards 2020.

De opdækkede borde ved SAG Awards 2020.

(Foto: MEGA)

De kendte mæskede sig ikke kun i statuetter, da det prestigefyldte Screen Actors Guild Award - også kendt som SAG Award - løb af stablen natten til mandag dansk tid.

Artiklen fortsætter under billedet...

Gulerødder og det, der er grønnere. Sådan var menuen til SAG Awards. Foto: MEGA

De kendte blev selvfølgelig også budt på lidt godt til ganen – og nu er der dukket billeder op af maden.

Som du kan se, havde de kendte rig mulighed for at leve sundt under det prestigefyldte prisshow, for menuen stod blandt andet på gulerødder, oliven og salat.

Artiklen fortsætter under billedet...

Her ses menuen til dette års prisshow. Foto: SAG Awards

Og den kødelskende læser har nok allerede bidt mærke i noget "vigtigt": Der var hverken kobe-kød eller koteletter at spotte på tallerkenen. 

I flere år har SAG Awards været yderst aktiv, når det kom til klima og bæredygtighed (faktisk har prisshowet plantet 25.000 træer rundt om i USA i forbindelse med denne prisoverrækkelse).

Artiklen fortsætter under billedet...

Joaquin Phoenix kunne ikke kun forlade prisfesten med en statuette for bedste mandlige præstation for sin rolle i "Joker". Han fik også en vegetarisk menu. Foto: MEGA

Derfor var dette års menu helt og aldeles vegetarisk. Der er dog også flere af de prominente gæster, der både er vegetarer og veganere.

Én af dem er Joaquin Phoenix, der faktisk er så dedikeret, at det lykkedes ham at få folkene bag Golden Globe-uddelingen til også at droppe kød under deres prisfest for nogle uger siden.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close