Kendte26. december 2017

Forudså 9/11, ISIS og tsunami: Her er hendes dystre profeti for 2018

En blind spåkone, der forudså både 11. september, ISIS’s fremgang og tsunamien i Sydøstasien i 2004, lavede også en dyster profeti for 2018. Læs her, hvad den blinde kvinde mente ville ske i det nye år
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/baba_vanga_og_11_september.jpg

Hun har tilsyneladende både forudset terrorangrebet mod World Trade Center i 2001, ISIS’s fremgang og tsunamien i Sydøstasien i december 2004.

Og skal man tro spåkonen – den blinde og afdøde bulgarske kvinde Baba Vanga – er der mere dårligt nyt for verden i 2018.

Spåkonen, der døde i 1996 i en alder af 85, nåede før sin død at nedskrive sine profetier frem til det 51. århundrede, hvor hun mener, at Jorden går under.

Ifølge News fremsatte hun særligt to profetier for 2018.

Ifølge Baba Vanga bliver Kina i 2018 verdens næste ”supermagt” og vipper dermed USA af pinden. Den kinesiske økonomi har da også været på himmelflugt de seneste år.

I 1970 fyldte den kinesiske økonomi bare 4,1 procent af verdensøkonomien – dette tal var i 2015 steget til 15,6 procent. Tallet fortsætter tilmed med at vokse.

Desuden forudså hun også en anden profeti, der heldigvis er mindre skræmmende. Ifølge Baba Vanga vil forskere i 2018 finde en ”ny form for energi” på planeten Venus.

Der er ifølge News ikke nogen planlagte Venus-missioner til næste år, men den såkaldte Parker Polar Probe er fastsat til at skulle sendes afsted i juli 2018, og den vil kredse omkring Solen. Derfor kommer Parker Polar Probe også tæt på planeten Venus.

Herunder kan du se, hvilke profetier Baba Vanga ramte plet med:

1) Angrebet på World Trade Center:

Tilbage i 1989 udtalte Baba Vanga, at ”de amerikanske brødre vil falde efter at være blevet ramt af to jernfugle”. I dag tolker hendes tilhængere ”de to jernfugle” som værende de to fly, der fløj ind i World Trade Center tidligt om morgenen den 11. september 2001.

2) Barack Obama:

Den blinde spåkone nåede også at forudse, at USA’s 44. præsident ville være afroamerikaner. Baba Vanga sagde dog også, at han ville blive den sidste amerikanske præsident, hvilket som bekendt ikke er tilfældet (… selv om mange amerikanere måske ikke anser Donald Trump som en værdig præsident).

3) Kursk-katastrofen:

I 1980 forudså Baba Vanga, at ubåden Kursk ville blive dækket af vand, og hele verden ville sørge over det. Det skulle ifølge spåkonen ske i august 1999. Tragedien fandt dog først sted året efter. I august 2000 sank den atomdrevne ubåd fra Rusland i Barentshavet. Alle ombord druknede, men nåede at være i live i flere dage, hvor de blandt andet skrev hjerteskærende afskedsbreve.

4) Global opvarmning og tsunamien i 2004

Længe før at global opvarmning var blevet et emne, forudså den blidne spåkone, at vores klima ville ændre sig. I hvert fald lød én af hendes forudsigelser på, at polerne ville smelte mellem år 2033 og 2045.

Desuden forud Baba Vanga den tsunami, der i juledag 2004 ramte Sydøstasien. Ifølge Baba Vanga ville en ”kæmpe bølge opsluge en lang kyststrækning fyldt med mennesker og byer”.

Sponsoreret indhold