Kendte13. juli 2020

Her er det sidste foto af Kelly Preston: Vidste hun, at hun snart ville dø?

Blot få uger før hun døde, delte Kelly Preston et rørende billede, hvor hun står sammen med sin familie. Formentlig vidste skuespilleren, at hendes sidste tid var kommet
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/kelly.jpg

Det sendte chokbølger gennem hele Hollywood og resten af verden, da det tidligere i dag kom frem, at Kelly Preston er død i en alder af blot 57 år.

Skuespillerens allernærmeste – der blandt andre talte ægtemanden John Travolta – vidste formentlig godt, at enden var nær.

I flere år havde Kelly Preston nemlig kæmpet en hemmelig og brav kamp mod brystkræft. En kamp som hun altså tabte 12. juli 2020.

Blot få uger inden sin alt for tidlige død delte Kelly Preston et rørende billede, hvor hun står sammen med sin familie.

Formentlig vidste skuespilleren på det tidspunkt, at hendes sidste tid var kommet.

Til billedet, som hun delte på instagram den 22. juni, skrev Kelly Preston:

- Glædelig Fars Dag til den bedste jeg kender, vi elsker dig, skrev Kelly Preston til billedet, der altså hyldede hendes ægtemand, John Travolta.

Billedet kommenterede han kort efter med ordene: Vi elsker dig alle så højt.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/skaermbillede_2020-07-13_kl._11.32.54.png

Det sidste billede, som Kelly Preston delte på instagram. Billedet blev delt 22. juni. Foto: Instagram

Det var John Travolta, der tidligere i dag annoncerede den triste nyhed om sin hustrus død. Det skete på instagram, hvor den 66-årige ”Grease”-stjerne delte et billede af Kelly Preston, som han var gift med fra 1991 og frem til hendes død.

- Det er med et meget tungt hjerte, at jeg må informere jer om, at min smukke kone, Kelly, har tabt sin toårige kamp med brystkræft, skrev den 66-årige skuespiller og fortsatte:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/kelly_og_john.jpg

John Travolta og Kelly Preston blev gift i 1991. Foto: MEGA

- Hun kæmpede en modig kamp med så meget kærlighed og støtte fra så mange. Min familie og jeg vil være evigt taknemmelige for hendes læger og sygeplejerske på MD Anderson Cancer Center, alle de lægesteder, der har hjulpet, såvel som hendes mange venner og kære, der har været ved hendes side.

- Kellys kærlighed og liv vil altid blive husket.

Kelly Preston nåede at medvirke i film som "The Last Song", "The Cat in the Hat", Jerry Maguire" og "Sky High".

Kelly Preston og John Travolta var gift i 28 år og fik sammen børnene Ella på 20 år og Benjamin på 9 år.

Parrets tredje barn, sønnen Jett, døde i 2009 i en alder af 16 år, efter han blev ramt af et slagtilfælde på en ferie i Bahamas.

Sponsoreret indhold