Kendte27. april 2022

Her er det første billede: Se Margot Robbie i rollen som "Barbie"

Filmen om den ikoniske dukke får premiere den 21. juli 2023 – og det bliver med den oplagte casting af Margot Robbie som Barbie, samt Ryan Gosling som Ken
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/margot.png
 Foto: Warner Bros.

Optagelserne er allerede i fuld gang.

Og tirsdag aften offentliggjorde det amerikanske filmstudie, Warner Bros., det første billede af 31-årige Margot Robbie i rollen som den populære Mattel-dukke.

Det skete ved præsentationen af filmen, der får premiere til sommer næste år, på filmmessen CinemaCon i Las Vegas.

Det skriver Variety.

Og liveactionudgaven af ”Barbie” bliver altså efter alt at dømme lidt af et lyserødt brag – med tilhørende drømmecast.

For ikke alene er det ”Little Women”- og ”Francis Ha ”-instruktøren Greta Gerwig, der står overfor lidt af et genreskifte, når hun sætter sig i stolen.

Det bliver også både netop den australske Robbie og hjerteknuseren Ryan Gosling, som hun skal instruere i rollerne som Barbie og Ken.

Pink metaunivers

Også navne som Will Ferrell, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, America Ferrera og Simu Liu er på listen over medvirkende.

Artiklen fortsætter under billedet...

Selvom plottet stadig bliver holdt tæt til kroppen af manuskriptforfatterne Greta Gerwig oh Noah Baumbach, så lyder det alligevel ifølge The Hollywood Reporter, som om det bliver en film med flere metalag.

For eksempel spiller Farrell angiveligt en magtfuld chef for en legetøjsgigant – som måske, måske ikke er Mattel, der står bag den verdensberømte blonde dukke.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/rm.png
 Foto: MEGA

Gosling havde oprindeligt takket nej til rollen som Barbies partner - Ken - men instruktøren og holdet bag filmen insisterede angiveligt, da rollen er skræddersyet til ham. (Foto: MEGA)

Udover at indtage det lyserøde univers som selveste Barbie, er Margot Robbie også med på producerholdet sammen med blandt andet manden bag ”Paddington”-filmene David Heyman.

Warner Bros. ”Barbie” er sat til at få premiere den 21. juli 2023.

Sponsoreret indhold