Kendte23. juli 2015

KVINDER AFSLØRER: Her er den pæneste penis

En ny videnskabelig undersøgelse kaster lys på spørgsmålet om, hvordan en pæn penis ser ud. Se svaret her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/25.epmway.jpg
 Foto: All Over

”Er min pik god nok?” For mange drenge og mænd er det et lidt pinligt spørgsmål, de kan gå et helt liv uden nogensinde at få svar på.

Det er som regel størrelsen, der fokuseres på, når mænd med mindreværdskomplekser sammenligner sig med diverse pornostjerners komisk store svabere.

Men betyder størrelsen noget for kvinderne? Og er det overhovedet vigtigt at have en stor pik, hvis den også skal være flot? Nu har et hold af schweiziske forskere sat sig for at besvare dette oldgamle – men ædle - spørgsmål.

I undersøgelsen rangerede 105 kvinder i aldersgruppen 16-45 år de fysiske karakteristika på en penis, de fandt mest attraktive.

Eller sagt med andre, måske lidt mere dødelige ord: Kvinderne skulle pege på en pik, og rangere hvilke ting, de gik mest op i, når de skulle afgøre, om pikken var pæn.

Og hold nu fast, for her kommer de karaktertræk, kvinder finder mest attraktivt ved penis. Svarene er i rækkefølgen vigtigst (1) til mindst vigtigst (7).

1. Den generelle kosmetiske fremtræden

2. Pubeshårenes fremtoning (hvor meget, hvor lidt, hvorhenne)

3. Omkredsen og pikhudens udseende

4. Formen på glansen (pikhovedet)

5. Længden

6. Pungens udseende (dog ikke den du har lommen, med penge i)

7. Placeringen og formen på åbningen (der, hvor tisset og sæden kommer ud)

Læg især mærke til, mænd, at længden ikke engang er at finde i den øverste halvdel af, hvad der er vigtigst for pigerne, når bukserne ryger af.

Så hvis der er nogen derude, der er bekymrede over længden på deres gode ven forneden, kan de hermed ånde lettet op. Det er slet ikke så vigtigt!

Sponsoreret indhold