Kendte 24. april 2017

Her er den hemmelige træhytte, vi ville ønske, vi havde haft som barn

The Woodsman's Trehouse må være et hvert barns drøm. Og også lidt de voksnes, vi kunne i hvert fald godt bruge et par dage der
Foto: All Over

Er du til natur og gerne meget af det på en gang, så har vi fundet det perfekte sted til dig.

Den hemmelige træhytte, The Woodsman's Treehouse, har nemlig alt, hvad du drømmer om.

Men det bedste må næsten være, at hytten ligger så langt inde i skovene ved den engelske by Dorset, så du ikke behøver at bekymre dig om uventede gæster.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Træhytten, der har kostet imponerende 1,3 millioner kroner at bygge, er udtænkt af Guy Mallinson, der er skovarbejder. Det vigtige for ham har været, at hytten ikke ødelagde dyrelivet i skoven.

- Vi rører ikke træerne overhovedet. Så regnvand kan løbe ned af stammerne, og dyrene kan løbe op og ned som normalt, fortæller Guy Mallinson om måden, som træhytten er konstrueret rundt om træerne på.

I den luksuriøse træhytte kan der sove to personer i den store dobbeltseng. Der er et stort køkken, badekar og en pejs.

Og der er tænkt på hver eneste lille detalje. Soveværelset har et ovenlys vindue, så du kan se himlen, når du vågner. Ligeledes er der et stort vindue i gulvet, så du kan kigge ned på vandløbet, der løber under træet.

På terassen er der en pizzaovn, en jacuzzi, en sauna og et udendørs brusebad. Når du gerne vil ned fra træhytten, så er der selvfølgelig også tænkt på det. Der er nemlig en rutschebane, så du hurtigt kan komme ned på jorden igen. Har du lyst til at bo i den fantastiske træhytte, så starter priserne på 6500 kroner for to nætter for to personer. Det er vel at mærke i lavsæsonen. Kommer man ind i højsæsonen, så skal man regne med at prisen er en del højere. Du kan finde mere info om priser her.
Se ALLE billederne af den fantastiske træhytte herunder

The Woodsman's Treehouse

Sponsoreret indhold