Kendte24. maj 2022

Her er de ti bedste Johnny Depp-film

SE og HØR har samlet en liste over de mest populære Johnny Depp-film, og hvor du kan se dem
Johnny Depp og Winona Ryder i "Edward saksehånd" fra 1990. 
Johnny Depp og Winona Ryder i "Edward saksehånd" fra 1990.
 Foto: MEGA

Det er svært at komme udenom Johnny Depp, når man i øjeblikket danner sig sit daglige nyhedsoverblik – medmindre man har adresse under en sten.

Årsagen er naturligvis den massivt omtalte retssag mellem ham og ekskonen Amber Heard.

Retssagen udspringer som bekendt af et debatindlæg, som Amber Heard skrev i Washington Post i 2018 om at være et offer for partnervold – dog uden at nævne Johnny Depp.

Hollywood-ikonet hævder, at han er blevet bandlyst fra filmverdenen siden da, men indtil han blev udnævnt som hustrumishandler i den engelske presse, havde han en imponerende karriere og har medvirket i et hav af seværdige film.

SE og HØR har listet de ti mest populære film, der har Johnny Depp på rollelisten.

1. ”Pirates of the Caribbean” 1-4 ligger på en scorer mellem 6.6-8.0 ud af 10 på IMDb. Du kan se piratfilmserien om kaptajn Jack Sparrow på Disney+ eller leje den på Blockbuster, YouTube Movies, iTunes og Viaplay.

2. ”Edward Scissorhands” fra 1990 bliver vurderet til 7.9 på IMDb. Dramaet om den ensom Edward med saksehænderne kan ses på Disney+ og lejes på iTunes, Blockbuster, Google Play, Viaplay og YouTube Movies.

3, ”Charlie og chokoladefabrikken” fra 2005 får 6.6 på IMDb, og den kan du ikke se gratis. Til gengæld kan du leje dig til fortællingen om den excentriske Willi Wonka og hans slikfabrik på følgende streamingtjenester: iTunes, Blockbuster, Google Play, Viaplay og YouTube Movies.

4. ”Fantastiske skabninger … og hvor de findes” fra 2016 er den første i rækken af de eventyrlige fantasyfilm og scorer 7.2 ud af 10 stjerner på IMDb. Du kan se filmen på HBO Max og leje eller købe den på iTunes, Blockbuster, Google Play, Viaplay og YouTube Movies.

5, ”Alice i Eventyrland” fra 2010 scorer 6.4 ud af 10 på IMDd. Du kan hoppe med Alice i kaninhullet og udforske den eventyrlige verden på Disney+ eller leje filmen på iTubes, Blockbuster, Google Play, Viaplay og YouTube Movies fra 29 kr.

6. ”Sweeney Tood: Den djævelske barber fra Fleet Street” fra 2007 inkasserer en score på 7.3 på IMDb. Du kan se filmen om den hævntørstige barber i 1800-tallets London på HBO Max eller leje den på Itunes, Blockbuster, Google Play og Viaplay fra 39 kr.

7. ”Sleepy Hollow” fra 1999 er endnu et samarbejde mellem instruktør Tim Burton og Johnny Depp. Fantasythrilleren får 7.3 ud af 10. Du kan nyde filmen på Amazon Prime eller leje den på iTunes, Blockbuster, Google Play, Viaplay, eller YouTube Movies fra 19 kr.

8. ”Donnie Brasco” fra 1997 får 7.7 ud af 10 på IMDb. Se Johnny Depp som undercoveragenten, der får smag for livet i mafiaen på C More eller lej den på Blockbuster, Google Play, Viaplay og YouTube Movies fra 29 kr.

9. “Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge” fra 2017. Er den nyeste i rækken af de populære piratfilm og den fordrukne og klodsede Jack Sparrow. Se filmen, der scorer 6.5 ud af 10 stjerner på IMDb, på Disney+ eller lej den på iTunes, Blockbuster og Viaplay fra 39 kr.

10. ”Public Enemies” fra 2009 scorer 7.0 ud af 10 på IMDb. Lej gangsterdramaet i 1930’ernes USA på iTunes, Blockbuster, Google Play, Viaplay og YouTube Movies fra 79 kr.

Sponsoreret indhold