Her er de mest googlede Oscar-kjoler

Årets Oscar-fest er altid garant for flotte kjoler.

Årets Oscar-fest er altid garant for flotte kjoler.

Foto: MEGA

Årets helt store røde løber-event er uden tvivl Oscar-festen, hvor de største præstationer inden for film hyldes med de karakteristiske gyldne statuetter. 

En af de helt store tilløbsstykker er uden tvivl de flotte kjoler, som Hollywoods største kvindelige skuespiller viser frem på den røde løber. 

Og det gælder om at vælge helt rigtigt, for en kjole kan blive husket - både på den gode og knap så gode måde. 

Google har netop offentliggjort en top ti over de mest googlede Oscar-kjoler, og der er både hittere og nittere på listen. 

Hvem husker ikke Angelina Jolies "the leg"-kjole fra 2012, hvor hun verden over blev latterliggjort for at posere helt overdrevent med sit ene ben?

Stjernen, der topper listen, gør det heller ikke af en nævneværdigt god grund: I sidste øjeblik blev hun nødt til at skifte kjole, da hun fandt ud af, at en af hendes nære kolleger havde valgt en kjole, der lignede hendes. 

Derfor måtte hun skifte sin Valentino-kjole ud med en sag fra Prada. Snittet var dog så uheldigt, at det lignede, at hendes brystvorter konstant strittede, hvilket har gjort, at hun nu topper listen over årtiets mest googlede Oscar-kjole. 

I galleriet herunder kan du hele top ti over de mest googlede Oscar-kjoler: 

Her er de mest googlede Oscar-kjoler

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close