Kendte31. august 2016

Her er de mest attraktive jobs i datingverdenen

På en date skal man passe på med at snakke for meget om sit arbejde, men det har en stor indflydelse på dine chancer for at score
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/top5-date.jpg
 Foto: AOP

Der er næppe mange, der mener, at jobbet er afgørende for et parforhold kan blive en succes eller ej. Men dit job betyder en del i den store datingverden, hvor det jo som bekendt gælder om at virke interessant for potentielle dates. Og her gør titlen på dit visitkort en forskel.

En undersøgelse som datingapp’en Happn har lavet blandt sine danske brugere viser, at selvstændig, kreative mennesker får mest opmærksomhed.

- Job og karriere er måske ikke altid det vigtigste, men det kan hjælpe med at give et billede af, hvem du er. Derfor kan det få flere til at lægge mærke til din profil, hvis du skriver, hvad du arbejder med. Vores kortlægning viser, hvilke erhverv der er mest attraktive lige nu. Lidt overraskende er der ikke så mange traditionelle erhverv, der ligger øverst på listen – derimod er det tydeligt, at kreative stillinger står højt i kurs blandt danskerne, siger Marie Cosnard, pressetalsmand hos Happn i en pressemeddelelse.

Top 5: De mest populære job – Mænd
1. Iværksætter
2. PR-medarbejder
3. Læge
4. Projektleder
5. Specialist i sociale medier

Top 5: De mest populære job – Kvinder
1. Jurist
2. PR-medarbejder
3. Servitrice
4. Butiksmedarbejder
5. Kommunikationsmedarbejder

Sponsoreret indhold