Kendte 26. december 2021

Her er ALT du skal vide om den kommende ”Magic Mike”-film

Spørgsmålene har været mange, siden Channing Tatum i slutningen af november gjorde det ganske klart, at han endnu en gang trækker i arbejdstøjet, når han skal spille rollen som Mike Lane i endnu en ”Magic Mike”-film
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er ikke mange uger siden, Channing Tatum gjorde de fleste af verdens kvinder en tand lykkeligere, da han afslørede, der snart kommer endnu en film i rækken af ”Magic Mike”.

Udover at der kommer en film med veltrænede mænd, der gør sig i professionelt stripperarbejde, ja, så var det ikke mange andre detaljer, som den 41-årige skuespiller kunne afsløre.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Channing Tatum vender endnu en gang tilbage i rollen som Mike Lane - til manges ganske store fornøjelse. Foto: MEGA

Men allerede nu er der mange flere detaljer om den kommende film. Blandt andet, at den ikke vil få en tur på det store biograflærred, men at den vil få premiere direkte på HBO Max.

Det skriver US Weekly.

Hvem vender tilbage?

Udover Tatum selv, der spiller hovedrollen som Mike Lane, så tyder meget på, at flere af de andre tidligere stjerner også vender tilbage til ”Magic Mike”-universet.

Herunder skuespiller Matt Boomer, der spiller Ken og Adam Rodriguez, der spiller rollen som Tito.

De valgte nemlig begge at kommentere Tatums opslag på Instagram, da han i slutningen af november afslørede, at Mike Lane endnu en gang vender tilbage.

Artiklen fortsætter under opslaget

Hvilke andre der bliver castet til filmen, det er endnu uvist. Men der har allerede været snakke om, at ”Westworld”-stjernen Thandiwe Newton lander rollen som den kvindelige hovedrolle.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Thandiwe Newton er i spil til den kvindelige hovedrolle. Foto: MEGA

Hvad skal den handle om?

Selve plottet på filmen er endnu ikke offentliggjort.

Men kigger man på filmens titel: ”Magic Mike’s Last Dance”, så kunne det meget vel være, at Tatums rolle er ved at være klar til at forlade livet som stripper, men at han lige skal klare ét sidste – og sikkert ganske vigtigt – job, inden han for alvor vinker farvel til babyolien og de gode penge.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Channing Tatum og Joe Manganiello under optagelserne til den anden film i rækken i 2014. Foto: MEGA

Den første ”Magic Mike”-film havde premiere i 2012, mens opfølgeren ramte biograferne i 2015. Når den nye film – muligvis – får premiere i 2022, så vil stjernerne bag altså kunne fejre 10-års jubilæum.

Sponsoreret indhold