Kendte27. januar 2022

Her er alt, du skal vide om anden sæson af "The White Lotus"

Bliver anden sæson af "The White Lotus" lige så vanvittig som den første? Med det her hold af medvirkende gætter vi på ja!
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Første sæson af den syrede serie "The White Lotus" var mildest talt noget af en rejse, og heldigvis slutter det ikke med første sæson. Der er nemlig endnu en omgang af Hawaii-ferien fra helvede på vej.

Første sæson, der havde stjerner som Murray Bartlett, Connie Britton, Alexandra Daddario, Fred Hechinger og Jennifer Coolidge på rollelisten, rundede af med noget af en slutning i sæson et, så hvad kan vi egentlig forvente af den kommende sæson?

Ifølge seriens showrunner, Mike White, bliver en såkaldt antologiserie. Det betyder blandt andet, at vi kan se frem til at holde ferie et nyt sted næste gang.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2022-01-25_kl._11.12.49.png

Alexandra Daddario og Jake Lacy i "The White Lotus". Patton-parret, der ikke just havde deres livs bedste ferie. (Foto: HBO Max)

- Det bliver nødt til at være på et andet hotel. Sådan måske "The White Lotus: San Tropez" eller sådan noget, lyder det fra Mike White ifølge TVLine.

- Jeg tror ikke, at du på en troværdig måde ville kunne have alle gæsterne fra sæson et tage afsted på den samme ferie en gang til. Men måske kunne det være et slags Marvel-univers, hvor nogle af dem kommer tilbage.

Hvem er med?

HBO har netop annonceret, hvem vi kan se frem til at opleve som hotelgæster i den kommende sæson, ligesom streamingtjenesten i en pressemedddelelse fortæller, at serien vil "følge en gruppe andre feriegæster, der tager afsted til et andet White Lotus-hotel og midlertidigt flytter ind blandt de lokale".

"The Sopranos"-stjernen Michael Imperioli er den første skuespiller, der er blevet bekræftet til at medvirke i den kommende sæson. Ifølge HBO spiller han rollen som Dominic Di Grasso - en hotelgæst, der tager sin gamle far (F. Murray Abraham) og sin søn, Albie (Adam DiMarco) med på ferie. Ifølge Variety er der gode chancer for, at den kommende sæson kommer til at foregå på Four Seasons San Domenica Palace-hotellet på Sicilien i Italien.

https://imgix.seoghoer.dk/mega335288_088.jpg

Michael Imperioli er bedst kendt for sin medvirken i HBO-serien "The Sopranos", men nu også snart "The White Lotus". (Foto: MEGA)

Derudover er "Parks and Recreation"-stjernen Aubrey Plaza også bekræftet til at medvirke i sæson to, og hvis man nogensinde har brugt tid på at se Plazas interviews med både Letterman og Conan O'Brien, skal der ikke herske nogen tvivl om, at der her er tale om en skuespiller, der mestrer det surrealistiske til perfektion.

https://imgix.seoghoer.dk/mega606328_003.jpg
 Foto: MEGA

Aubrey Plaza kan også opleves i den kommende sæson af "The White Lotus". (Foto: MEGA)

Rygter florerer også om, at Jennifer Coolidge vender tilbage i rollen som Tanya, der nok ikke denne gang har nogen aske, hun skal have spredt ud, men så har hun utvivlsomt et andet skævt projekt at tage sig til.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/jennifer-coolidge-white-lotus.jpeg
 Foto: HBO Max

Jennifer Coolidge vender med stor sandsynlighed tilbage i den kommende sæson af "The White Lotus". (Foto: HBO Max)

Den kommende HBO-darling Haley Lu Richardson, der blandt andet er kendt fra "Unpregnant" forventes også at medivrke i den kommende sæson. Ifølge Deadline skal hun spille rollen som Portia, en ung kvinde, der rejser sammen med sin chef. Og hvem kunne den chef mon være? Flere gætter på Jennifer Coolidge.

Det vides endnu ikke, hvornår "The White Lotus" sæson to har premiere. Hele første sæson kan ses på HBO Max.

Se traileren til første sæson af "The White Lotus" her:

Sponsoreret indhold