Her er årets "Den store bagedyst"-deltagere: To af dem danner par med "Vild med dans"-stjerner

Foto: Agnete Schlichtkrull

Lørdag den 2. oktober blænder DR igen op for deres populære bagebrag. Det er "Den store bagedyst"s tiende sæson, og mon ikke det bliver fejret med en overdådig kage eller ti?

DR har netop offentliggjort de ti amatørbagere, der skal dyste i discipliner med mousse, glaze og flotte snit. Herunder kan du læse mere om deltagerne - to af dem danner blandet andet par med "Vild med dans"-stjerner. 

Anna-Kathrine, 27, Aarhus

Foto: Carsten Mol

Hun er gymnasielærer i spansk og billedekunst, hvilket også afspejler sig i de kager, hun kreerer. 

Anelise, 39 år, Viborg 

Foto: Carsten Mol

Trods det danskklingende navn er hun fra Brasilien, og hun ynder at bage glutenfrit, da hendes to børn har cøliaki. 

Jakob, 56 år, Odense

Foto: Carsten Mol

Han er uddannet tømrer og bygningskonstruktør, men arbejder som handicapmedhjælper. Han er opfinder og laver alt selv lige fra bageredskaber til de briller, han går. 

Gitte, 64 år, Brøndby Strand

Foto: Carsten Mol

Efterlønneren Gitte holder sig beskæftiget med bridge og sine syv børnebørn. Hun er til bageklassikere som wienerbrød, hindbærsnitter og lagkager. 

SæÞór, 29 år, Vanløse

Foto: Carsten Mol

Han er islænding, men flyttede til Danmark som syv-årig. Han arbejder som regnskabsasssistent, og du kender med garanti hans kæreste: Det er nemlig "Vild med dans"-danseren Thomas Evers Poulsen. 

Tilde, 23 år , København

Foto: Carsten Mol

Hun arbejder som butikschef i en brudekjolebutik, og hun elsker pink og lyserød, hvilket vi også kommer til at se i bageteltet. 

Frederik, 30 år, Frederiksberg

Foto: Carsten Mol

Det er et ganske velkendt ansigt, der får lov til at prøvesmage Frederiks kager. Han danner nemlig par med "Vild med dans"-danseren Morten Kjeldgaard. 

Johanne, 18 år, Odense

Foto: Carsten Mol

Årets yngste deltager går på HHX i Odense. Hendes store bage-idol er den tidligere "Bagedyst"-dommer Mette Blomsterberg. 

Katharina, 36 år, Solrød Strand

Foto: Carsten Mol

Hun er uddannet inden for forsikringsbranchen, men drømmer om at leve af at bage. 

Sarah, 32, Holte

Foto: Carsten Mol

Moren til to arbejder som konsulent i et it-firma. Hendes bageambitioner tog for alvor fart under en barsel for tre år siden. 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close