Kendte1. april 2018

Faldt du i? Her er årets aprilsnarre

Traditionen tro er der stor risiko for, at du hører en historie i dag, der ikke helt passer. Vi skriver nemlig 1. april, og det betyder en masse ”snyde-historier” dagen lang. SE og HØR har her samlet listen over nogle de aprilsnarre, der allerede har ramt medierne og de sociale medier
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vintergaek.jpg
 (Foto: All Over)

Der er god grund til at være ekstra skeptisk, hvis du hører en usædvanlig, uforståelig – eller slet og ret ”alt for god” historie i dag.

Kalenderen viser nemlig 1. april, og det betyder som bekendt aprilsnar dagen lang. SE og HØR har herunder samlet listen over nogle de aprilsnarre, der allerede har ramt medierne og de sociale medier.

Politiet dropper blå blink

Politiet skriver på Facebook, at danskerne snart skal vænne sig til røde blink frem for blå. Til sommer bliver blinklyset nemlig udskiftet, fordi politiet oplever, at danskerne ikke har respekt for det blå blink.

Boligsiden.dk vil indføre Black Friday på huskøb

Boligsiden.dk skriver, at man på boligmarkedet vil indføre en såkaldt Black Friday-dag, hvor huskøbere kan opnå kæmpe rabatter ved huskøb – nogle steder helt på til 50 procent, hvilket da kan kaldes et overordentlig godt tilbud.

Neymar fyret i PSG – skifter til Real Madrid

Fodboldspilleren.dk skriver, at fodboldstjernen Neymar er fyret med øjeblikkelig virkning i PSG – og skifters straks til Real Madrid, som længe har været hans store drøm.

Gasolin genforenes iunder nyt navn

Ekstra Bladet skriver, at Danmarks nok største rockband gennem tiden, Gasolin, genopstår, og ifølge avisen bliver det under det nye navn 'Diesel', fordi Kim Larsens revisor ikke havde fået fornyet den årlige registreringsafgift, der kræves for at beholde retten til navnet 'Gasolin'.

Sæt tænderne i MEGET gammel

Politiken skriver, at Nationalmuseet efter påske vil servere marv fra en flere hundrede år gammel ornamenteret hjortetak, fritter med granuleret sølvklip fra arabiske dirhams og salater med fermenteret moselæder samt mjød brygget på rav på en ny restaurant.

Arla vil sælge mælk uden mælk

Arla skriver, at man nu agter at tilføje en ny vare til butikshylderne. Den nye vare er ifølge mælkegiganten en ”mælk uden mælk”, der er fri for både calcium, vitaminer og protein.

Bliv gift i Bilka

Hvem ka’? Bilka. Ja, Bilka kan det hele – og åbenbart også gifte folk. I hvert fald skriver fødevaregiganten, at 18 varehuse fordelt over landet nu har allieret sig med en af de lokale præster, så du kan sige ja til din udkårne midt mellem svinemørbrad og shampoo. Tilbuddet er en del af Bilkas nye tema ’Fester og Gæster’.

Ærø tager imod børn, der er ramt af lockout

Fyns Amts Avis skriver, at flere hundrede ærøboer er gået sammen om at tilbyde pasning af børn fra hele landet, hvis landet bliver ramt af en omfattende lockout.

Netto lancerer egen valuta

Netto skriver, at man i et forsøg på at følge med den digitale udvikling lancerer sin egen kryptovaluta. Den har fået navnet bytcoin.

Superligaen udvides til 16 hold

Bold.dk skriver, at Superligaen har fået vokseværk, hvilket betyder, at de nuværende 14 hold udvides til 16. Derudover skal hvert hold møde hinanden tre gange, og derefter kommer der et slutspil, hvor seks hold skal møde hinanden seks gange.

Banedanmark indfører nærværszoner

Banedanmark skriver, at man indfører såkaldte ”nærværszoner”, som er områder på perronen, hvor man opfordres til at komme i kontakt og tale med hinanden – også selv om man ikke kender hinanden.

Sponsoreret indhold