Her er årets 10 mest sete musikvideoer

YouTube har afsløret hvilke videoer, der er de mest sete i Danmark. Har du set dem alle?

YouTube har afsløret hvilke videoer, der er de mest sete i Danmark. Har du set dem alle?

(Foto: All Over Press)

Video-hjemmesiden YouTube har via deres ejer, Google, har smidt en oversigt over de mest sete videoer i Danmark gennem året, der er ved at være slut. Førstepladsen vil formentlig ikke overraske dig. 

For nummeret "Lean On" af dj-kollektivet Major Lazer og DJ Snake med den danske supersangerinde MØ på vokal har været årets soundtrack, og musikvideoen til det voldspillede monsterhit topper også listen over de mest sete i Danmark på YouTube gennem 2015.

Med svimlende 888 millioner visninger på verdensplan indtager den indisk inspirerede video suverænt førstepladsen i Danmark, offentliggjorde søgegiganten Google onsdag.

Andenpladsen snupper sangerinden Cisilia, som lagde radiostationerne ned med den hårdtslående popsang "Vi To Datid Nu", med - til sammenligning - 3,3 millioner visninger.

Den unge pige Lærke stryger ind på tredjepladsen med nummeret "Nu' det nok!", mens den amerikanske hiphopper Silentó hustler sig ind på fjerdepladsen over de mest sete musikvideoer i Danmark på YouTube i 2015 med "Watch Me".

Det danske boyband Page Four charmerer sig ind på femtepladsen med sangen "Sommer", mens popartisten Hasan Shah hitter på sjettepladsen med videoen til "Tyveri", hvor rapperen Gilli synger med.

Sangcharmøren TopGunn scorer syvendepladsen med nummeret "Veninder", mens den uhyre populære popprins Rasmus Seebach hapser ottendepladsen for kærlighedsballaden "Uanset".

Endnu en popdreng indtager listen over de mest sete musikvideoer i Danmark på YouTube gennem 2015, og det er Christopher med hittet "Tulips", mens Jimilian tager tiendepladsen med nummeret "Damer på lager", der har 1,6 millioner visninger.

Se top 10 her:

1)

2)

3)

4)

5)

6)

7)

8)

9)

10)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close