Kendte24. november 2016

Holey moley! Her er 11 VILDE facts om Black Friday

I nat går Danmark i ”sort”, når butikkerne lancerer deres vilde Black Friday-tilbud. I den anledning har vi på SE og HØR samlet en række vilde facts om tilbudsfænomenet, der har taget verden med storm
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/15.20872949.jpg
 (Foto: All Over)

Skruer vi tiden et par år tilbage, var der formentlig ikke mange, der kendte til ”Black Friday” – men nu er det amerikanske tilbuds-fænomen for alvor ved at bide sig fast hos købelystne danskere herhjemme.

I morgen - eller i nat kl. 00.00 for at være helt præcist - går en række danske butikker 'i sort' og lancerer deres Black Friday-tilbud: Et helt døgn fyldt med vanvittige tilbud, der med sikkerhed får købelystne danskere til at gå amok med dankortet.

Butikker og indkøbscentre over hele landet åbner dørene til vilde kø-tilbud, så du gør klogt i at væbne dig med tålmodighed og spidse albuer, hvis du er en af dem, der skal på tilbudsjagt.

Du kan dog også sidde og lunt og tørskoet derhjemme og gå shop-amok uden at bekymre dig om at blive fladmast i køen. Og via SE og HØR Saver kan du endda få rabatter på alt lige fra elektronik og bøger til parfumer og lækkert lingerie. Se de vilde tilbud lige her!

I anledning af Black Friday har vi på SE og HØR samlet en række facts om tilbudsdagen, som du (måske) ikke vidste. Se de vilde facts herunder:

God fornøjelse – og god shoppedag!

11 facts om Black Friday

Kilde: Katoni m.fl.

Sponsoreret indhold