Kendte4. august 2015

Tillykke, Obama! Her er 10 sjove facts

Barack Obama fylder 54 år i dag, og det fejrer vi ved at give dig 10 fede facts om den amerikanske præsident. Se dem lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.3731595j.jpg
 Foto: All Over

Barack Hussein Obama II - eller slet og ret "Barry" - blev født 4. august 1961 i Honolulu på Hawaii i USA. Han er USA's 44. og nuværende præsident og samtidig den første afroamerikanske præsident i USA's historie.

I dag fylder han 54 år, og det fejrer vi med denne liste af sjove facts, du måske ikke vidste om verdens mest magtfulde mand.

1. Hans mor er hvid og hans far er fra Kenya. Barack Obamas forældre mødte hinanden i 1960 på et russisk-kursus på et universitet på Hawaii. Obamas far- Barack Hussein Obama - var udvekslingsstudent.

2. Han har spist hundekød, slangekød og ristede græshopper, da han boede i Indonesien.

3. Han lovede Michelle Obama (hans kone, red.), at han ville stoppe med at ryge, inden han stillede op til præsidentvalget. Han ryger stadig.

4. Han ansøgte om at få taget billeder til en sexet pin up kalender med afro-amerikanere, da han gik på Harvard University, men blev afvist af den kvindelige komité, der valgte modellerne.

5. Han ejer et par ægte, røde boksehandsker – med Muhammad Alis autograf.

6. Som teenager prøvede han både at ryge hash og tage kokain.

7. Han har engang haft en kæle-abe, der hed Tata. Det var da han boede i Indonesien.

8. Han var til polterabend hos sin halvsøster i Wokingham i England i 1996, men forlod festen, da stripperen ankom.

9. Han samler på Spiderman-tegneserier.

10. Han er venstrehåndet.

BONUS:

Han er den første amerikanske præsident, der har været aktiv på Twitter. Han har 62,6 millioner følgere, og kan fanges her.

En YouTube-bruger har også været så venlig, at samle nogle af de sjoveste vittigheder, Barack Obama har fyret af i sin tid som præsident. Tag et kig herunder. Og tillykke, Obama!

null

Sponsoreret indhold