Kendte 4. juli 2018

Her eksploderer båd – ung danser mister begge ben

En ung amerikansk danser har mistet begge sine ben, efter at den båd, hun var passager i, lørdag brød i brand under en sejltur ved Bahamas’ kyst. En anden kvinde blev dræbt under ulykken
Foto: Privat og YouTube

Amerikanske Stefanie Schaffer ligger lige nu i koma på et hospital efter en frygtelig bådulykke, der har kostet hende begge ben – og en anden kvinde livet.

Den 22-årige amerikaner, der har danset hele sit liv, ved endnu ikke, at hun har mistet begge sine ben og formentlig aldrig genvinder evnen til at danse.

Hun vil således først få den nedslående besked, når lægerne vurderer, at hun er rask nok til at blive vækket fra sin medicinske koma.

Stefanie Schaffer har danset hele sit liv, men ligger nu hårdt kvæstet på hospitalet. Foto: Privat

- Det skræmmer mig meget, at hun ikke ved, at hun har mistet sine ben, det påvirker mig meget.

- Hun vil vågne op fra denne koma og finde ud af, at hun ingen ben har mere. Det knuser mit hjerte, udtaler et familiemedlem ifølge News.

Stefanie Schaffer mistede begge ben i lørdags, da den båd, hun var passager i, pludseligt brød i brand og nærmest eksploderede ud for Bahamas’ kyst.

Hun pådrog sig desuden brud i begge arme, brud på rygsøjlen samt indre blødninger. Hun har fået amputeret begge ben under knæet og ligger nu i koma på hospitalet.

Herunder kan du se branden, som blev filmet af en nærliggende båd:

Der var i alt 12 personer ombord på båden, 10 amerikanske turister og to fra Bahamas.

En ikke navngiven kvinde mistede livet, da tourbåden pludseligt brød i brand. Stefanie Schaffers mor Stacey pådrog sig også kritiske skader, da båden brød i brand, ligesom andre også måtte behandles for brandsår og snitskader.

En video, som blev optaget fra en nærliggende båd og efterfølgende lagt på YouTube, viser, hvordan der stiger sort røg og flammer op fra båden – og hvordan to personer iler til for at hjælpe de nødstedte i og omkring båden.

Det er endnu ikke kommet frem, hvorfor båden brød i brand.

Stefanie Schaffers bror George har løbende fortalt om hendes tilstand på Facebook. Hun er nu fløjet til et hospital i Florida for at modtage mere behandling.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold