Kendte2. oktober 2017

50 dræbt i Las Vegas: Her bliver country-stjernes koncert afbrudt af skud

Et masseskyderi i den amerikanske spilleby Las Vegas har ifølge flere medier kostet mindst 50 livet og såret over 200. Skyderiet skete ved musikfestivalen Route 91 Harvest Festival, hvor countrymusikeren Jason Aldean optrådte på scenen, da gerningsmanden åbnede ild mod koncertgæsterne. Se videoen lige her. OBS! Vi gør opmærksom på voldsomme scener
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/massakre.jpg
 (Foto: YouTube)

OBS! Vi gør opmærksom på voldsomme scener i videoen i denne artikel

Den amerikanske spilleby Las Vegas er natten til mandag lokal tid blevet ramt af en ufattelig tragedie.

En gerningsmand har således taget livet af flere koncertgæster, efter at han åbnede ild under musikfestivalen Route 91 Harvest Festival, der ligger på byens berømte hovedgade 'The Strip'.

Ifølge politiet har masseskyderiet kostet mindst 50 livet og såret over 200.

Det har politimester ved politiet i Las Vegas Joseph Lombardo netop oplyst på et pressemøde omkring middagstid dansk tid.

Dødstallet forventes at stige i takt med, at politiet får overblik over masseskyderiet. Der står dog allerede fast, at der er tale om det værste masseskyderi i landets historie.

Gerningsmanden åbnede ild fra et nærliggende hotel, mens countrysangeren Jason Aldean optrådte på en af festivalens scener, og flere koncertgæster filmede øjeblikket, hvor den populære countrysanger måtte afbryde sin koncert, mens man tydeligt kunne høre adskillige skud blive affyret i baggrunden.

Herefter opstod der tumult blandt de mange koncertgæster, der flygtede i panik.

Jason Aldean udsendte mandag en kort udtalelse på Instagram. - I aften var mere end skrækkelig. Jeg ved stadig ikke, hvad jeg skal sige, men jeg vil bare fortælle alle, at mig og mine folk er uskadte. Mine tanker og bønner går til alle påvirkede. Det gør ondt i hjertet, at det her kan ske for nogen, der bare er ude for at nyde, hvad der skulle have været en sjov aften.

Hovedgaden ”The Strip” er nu fuldstændig lukket ned, efter at snigskytten åbnede ild fra 32. etage på Mandalay Bay-hotellet, der ligger lige ved koncertstedet.

Amerikansk politi har klokken 00.38 lokal tid bekræftet, at den formodede gerningsmand er skudt og dræbt. Der er angiveligt tale om den 64-årige Stephen Paddock, en lokal indbygger i byen. Motivet til skyderiet er endnu ukendt.

Selve Route 91 Harvest Festival er også lukket ned. Man formoder, at omkring 30.000 gæster har deltaget i festivalen.

Du kan se videoen fra Jason Aldeans koncert herunder.

Vi gør opmærksom på, at billederne kan virke voldsomme.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold