Kendte19. september 2017

Her bliver 3-årige Sarah fundet i live – hunden havde holdt hende varm

Lørdag aften forsvandt en blot treårig pige fra familiens bopæl i Ulsted nord fra Aalborg – mens hendes mor var i gang med at føde. Politi og redningshelikoptere blev straks tilkaldt, og det hele endte heldigvis lykkeligt. Omkring klokken halv ti blev pigen spottet af e helikopter – se redningsøjeblikket lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sarah_6.jpg

En nordjysk familie gennemlevede lørdag aften deres værste mareridt, da familiens blot treårige datter forsvandt fra hjemmet – alt imens at moderen var i gang med at føde.

Karina Mariager var i gang med at føde en velskabt lillebror på fødegangen, forsvandt hendes treårige datter Sarah fra en mark ved familiens hjem i Ulsted nord fra Aalborg.

Lille Sarah havde leget med bedsteforældrenes hund Manfred, da de begge pludselig var sporløst forsvundet omkring klokken halv syv lørdag aften.

Først efter tre timer blev lille Sarah fundet sammen med hunden. Og heldigvis i live.

https://imgix.seoghoer.dk/sarah_0.jpg

Lille Sarah var forsvundet i tre timer, før at hun blev fundet af en helikopter. Foto: Forsvaret

Klokken 21.28 meddelte politiet, at man havde fundet lille Sarah og bedsteforældrenes hund på en mark ved Rærup nær Vodskov. Her lå lille Sarah i mørket og sov sammen med den lille hund, som formentlig havde holdt hende varm.

I videoen, som du kan se herunder, kan man se, hvordan det så ud, da Forsvarets helikopter spottede lille Sarah og hunden Manfred:

- Den lille Sarah var gået cirka 1,5 kilometer, hendes gummistøvler var fyldt med mudder, hun var kold og våd, men hun var ved godt mod. Sarah og redderen blev enige om, at hun havde en god historie at fortælle nede i børnehaven. Da vi lettede, kunne vi se den lykkelige genforening mellem mor og datter, skriver Forsvaret i en pressemeddelelse, hvor de også har delt videoen, hvor Sarah og hunden Manfred bliver fundet.

Sarahs mor, Karina Mariager, fortæller til TV 2, at alle har det godt. Også lillebror, der kom til verden midt i al kaosset:

- Det er fantastisk, men man er også mærket oven på en fuldstændig vanvittig oplevelse, fortæller hendes mor, Karina Mariager, til TV 2.

Du kan se øjeblikket, hvor Sarah og hunden Manfred bliver spottet, herunder:

Sponsoreret indhold