Kendte16. august 2023

Henrik Qvortrups kone skal Nanna tilbage på skolebænken: Skal være præst

En hel ny hverdag starter hjemme hos Henrik Qvortrup og konen, når studiegrupper og lektier igen bliver en del af hverdagen hos familien
Der er nok store smil hjemme hos familien Qvortrup, efter Nanna endelig er kommet ind på sit drømmestudie. 
Der er nok store smil hjemme hos familien Qvortrup, efter Nanna endelig er kommet ind på sit drømmestudie.
 Foto: Hanne Juul

Så er der nyt på hjemmefronten hos familien Qvortrup.

Henrik Qvortrups kone Nanna Qvortrup afslører på sin Instagram, at hun skal til at finde sine gode lektievaner frem igen, når hun skal tilbage på skolebænken.

- Læsebrillen er pudset, og dametasken fundet frem fra gemmerne, for til september begynder jeg at læse teologi fuldtid på KUA, skriver hun i opslaget.

Hun forklarer, at hun tidligere har arbejdet som vågekone og arbejder lidt med ledelsesrådgivning, som hun nu kan bruge, når hun skal læse til præst.

Dropper det første

Rusturen og de vilde introfester på præstestudiet springer hun dog over, selv om hun dog var blevet forsikret om, at noget var tilrettelagt sådan at selv de ”ældre” kunne følge mig. Det bliver der dog ikke noget af for fru Qvortrup.

– Hadede det allerede som 18-årig og det fede ved at blive ældre, er at nu ved jeg selv bedst, hvad jeg gider.

Hvorvidt Nanna skal på su beretter historien intet om. Dog kan hun fortælle, at de i forbindelse med studiestarten også flytter tilbage til byen. Derfor leder hun efter et sted på det centrale Frederiksberg til hende og gemalen.

Den skal dog ikke være ligeså stor som den herskabslejlighed på 150 kvadratmeter parret tidligere boede i og måtte sælge.

Henrik Qvortrup har også delt den glædelige nyhed om studiestart på sin egen Instagram.

- Pænt stolt af min Nanna, der om to uger begynder på teologistudiet, skriver han og afslutter med et hjerte.

Sponsoreret indhold