Kendte21. juli 2020

Hemmeligt forelsket: Her er Rita Oras nye flamme

Selv om hitsangerinden har været sammen med sin nye kæreste i fire måneder, er det først nu, hans identitet afsløres
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rita-ora.png
 (Foto: MEGA)

Den smitsomme coronavirus er stadig skyld i lockdown flere steder i verden. Og det er således også noget, der har ramt kendisland.

For første gang i flere måneder var den 29-årige ”I Wil Never Let You Down”-sangerinde i byen med en gruppe venner. Og særligt én af personerne fra gruppen vakte opsigt.

Det skriver Mirror.

En ”mystisk” mand, forretningsmand Faton Gashi, blev nemlig blandt andet set med armen om Rita Ora, der i månedsvis har holdt identiteten på sin nye flamme hemmelig.

Men nu viser det sig imidlertid, at forretningsmanden slet ikke Oras nye kæreste:

- Rita tog i byen med nogle venner – også sammen med Faton. Men hun er i et seriøst forhold med Romain (musikvideoinstruktør, Romain Gavras, red), fortæller en kilde ifølge mediet.

- Det er første gang i evigheder, at hun har været i et seriøst forhold med nogen.

Artiklen fortsætter under tweetet …

Noget tyder på, at weekendens bytur i den grad var tiltrængt for Rita Ora.

Den populære popsanger har nemlig, ligesom mange andre i lockdown, haft en smule svært ved at få tiden til at gå derhjemme.

Og det er da heller ikke mange uger siden, at Ora smed tøjet på Instagram.

Både for at annoncere, at hun snarest ville i studiet for at sindspille ny musik – men også for at vise sine mere end 16,1 millioner følgere på Instagram, hvordan hun formår at lægge sin egen makeup, selv om hun, ifølge hende selv, ikke er god til det:

- Lægger min egen makeup. Det var jeg nødt til at vise jer, skrev Rita Ora til billederne, der desuden viser en topløs sangerinde, der holder hænderne på sine bryster.

Sponsoreret indhold