Kendte25. marts 2021

Helt vildt: Det skal du gøre for at besøge Kardashian-familien

Skal du besøge den fornemme Kardashian-familie, så skal du først og fremmest testes for corona, og den førende realityfamilie har naturligvis mulighed for at blive lyntestet på stedet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Som de fleste nok kan forestille sig, så besøger man ikke bare Kardashian-familien. Hverken før, under og sandsynligvis heller ikke efter coronapandemien.

Den populære realityfamilie har altid haft en hær af sikkerhedsfolk til at beskytte dem mod uvelkomne gæster, men nu har familien altså sat niveauet for god sikkerhed ekstra højt.

Realitykongen og tv-værten Andy Cohen har i en ny podcast afsløret, at man faktisk skal gennem en vaskeægte coronatest for at få adgang til Kardashian-kongeriget.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kim-kardashian_4.jpg
 Foto: MEGA / Ritzau Scanpix

Man kommer ikke bare ind, når man vil besøge Kim, Khloé, Kourtney, Kris, Kylie eller Kendall. (Foto: MEGA / Ritzau Scanpix)

Andy Cohen forklarer, at han senest havde aftalt et besøg med familien, der skulle interviewes i forbindelse med at kommende afsnit af hans nye serie "For Real: The Story of Reality TV".

Det viste sig dog hurtigt, at han ikke bare kunne få lov til at bevæge sig ind bag realityfamiliens store hegn, der holder pøblen ude.

- Jeg blev kørt til det her medicinalcenter i The Valley, hvor jeg fik taget en covid-test. Og så spurgte jeg de ansatte, om jeg ville få mine testsvar med det samme, siger Andy Cohen og fortsætter:

- Og den her fyr sagde: "Nej, de kører dig til huset nu". Og jeg tror, de gør det her for alle dem, der besøger dem. "De kører dig til huset, og hvis port nummer to åbner, er du coronafri", lød det fra den ansatte ifølge Andy Cohen.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega633485_002.jpg
 Foto: MEGA

Den amerikanske tv-vært og producer Andy Cohen har tidligere været testet positiv for coronavirus. Alligevel skulle han testes godt igennem, inden han fik lov til at besøge Khloé Kardashian. (Foto: MEGA)

Da Andy Cohen nåede frem til Khloés hus, hvor interviewet skulle foregå, åbnede port nummer to sig heldigvis, og han kunne glæde sig over at være smittefri.

Det er desuden Andy Cohen, der tirsdag kunne afsløre, at vi allesammen faktisk har udtalt Khloé Kardashians navn forkert i årevis.

Sponsoreret indhold