Helt vildt: 11-årig pige er født med hjertet uden på kroppen

Foto: Instagram / legendari_love

11-årige Virsaviya Borun-Goncharova er ikke, som de fleste piger. Hun er født med en ekstremt sjælden lidelse, der gør, at hendes hjerte ikke banker lukket inde i brystkassen - men det pulserer løs lige under huden. 

Pigen, som bor i Florida med sin familie, var ellers sat til at dø under graviditeten eller fødslen, fordi knoglerne i hendes brystkasse ikke havde lukket sig ordentligt i fosterstadiet. 

Men Virsaviya har trodset alle odds og er altså nu 11 år og lever i bedste velgående. 

Artiklen fortsætter under billedet

I en video på Instagram leger og fjoller hun løs med sin lillebror, der aer hendes brystkasse, hvor man kan se hendes hjerte banke lige under huden på hendes brystkasse. 

- Hendes bror, Ervin, elsker at være tæt på sin søsters hjerte for at røre det og hvile sine hænder og sit ansigt mod det, fortæller moren Dari ifølge Metro

Den sjældne lidelse, der hedder Pentalogy of Cantrell, opstår i én ud af en million fødsler. Den forårsager ikke smerte i Virsaviyas hverdag, men hun skal være forsigtig med at falde og slå brystet, da hendes hjerte er ekstremt udsat. Derfor går hun normalt også med en brystplade. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close