Kendte5. juli 2023

Helt særligt job: Sussi erstatter Thomas Treo

Onsdag træder Sussi Nielsen til som gæsteanmelder hos Ekstra Bladet
Sussi er naturligvis vant til selv at blive bedømt, når hun selv står på scenen. I aften er det en helt anden sag.
Sussi er naturligvis vant til selv at blive bedømt, når hun selv står på scenen. I aften er det en helt anden sag.
 Foto: Søren Jul Lamberth

LÆS OGSÅ: Eftertragtet enke: Sussi vælter i frække tilbud

Det er selvsagt vanskeligt at være to steder på en gang, og derfor er det heller ikke så underligt, at musikanmelder Thomas Treo onsdag aften ikke har mulighed for at anmelde både Coldplays koncert i Parken i København samt Elton John i Royal Arena.

Derfor har den garvede entertainer Sussi, som de fleste nok kender fra succesbandet Sussi og Leo, sagt ja til opgaven som gæsteanmelder af netop Elton Johns koncert.

Og dét ser hun frem til:

– Jeg glæder mig sindssygt meget til at komme og høre ham. Jeg tror ikke, at jeg kommer til at pege fingre ad ham med, at han ikke lige rammer en tone, fortæller Sussi til Ekstra Bladet.

Elton John skulle oprindeligt have besøgt Danmark i forbindelse med sin afskedsturné, "Farewell Yellow Brick Road", forrige år, men den 76-årige sanger måtte aflyse grundet en hofteskade:

– Det er blevet anbefalet, at jeg bliver opereret hurtigst muligt for at komme tilbage i topform og for at sikre, at der ikke er nogle længerevarende komplikationer, lød det fra Elton John i en pressemeddelelse i efteråret 2021.

Alt tyder dog på, at den garvede musiker netop er tilbage topform og klar til at træde op på scenen i aften i Royal Arena i København.

Sponsoreret indhold