Kendte29. juni 2023

Helt bizart: Her går Tom Hanks' niece komplet AMOK for åben skærm

Kendisniecen røg ud af realityprogram og brød først grædende sammen, hvorefter hun gik amok og råbte og skreg
Tom Hanks' niece røg ud af realityprogram, og det tog hun meget dårligt.
Tom Hanks' niece røg ud af realityprogram, og det tog hun meget dårligt.
 Foto: Ritzau Scanpix/Screenshot

Nogle er bedre til at håndtere skuffelse end andre - og Tom Hanks' niece, Carly Reeves, kunne nok godt bruge lidt mere træning.

Hun brød nemlig først fuldstændig sammen, hvorefter hun gik amok og råbte og skreg for åben skærm, da hun forleden blev smidt ud af et amerikansk realityprogram.

Episoden er nu gået viralt på internettet, hvor kendisniecen bliver hånet i stor stil.

Det skriver Decider.

Ifølge det amerikanske medie medvirkede Carly Reeves i programmet "Claim to Fame", som er et program, hvor alle deltagerne har et kendt familiemedlem.

Præmissen er, at man ryger ud, såfremt en af de andre gætter, hvilken kendis man er i familie med - og det skete forleden for Tom Hanks' niece i programmets allerførste afsnit, hvilket sendte hende ud i et sandt raserianfald.

I en video af episoden kan man se, at Carly Reeves først bryder grædende sammen, da hun finder ud af, at hun skal forlade programmet.

Herefter styrter hun af scenen og går op for at pakke sine ting, mens hun både skriger højlydt og bander og svovler.

- Jeg fortjener ikke det her, råber hun for eksempel grædende.

- Jeg burde have mere kameratid. Jeg skulle have været her længere, fortsætter hun, mens de resterende deltagere sidder med åben mund og polypper i chok over kendisniecens vilde og bizarre reaktion.

Se episoden herunder:

Carly Reeves er efterfølgende blevet svinet til for sin reaktion på sociale medier, hvor mange kalder hende for en "forkælet møgunge".

Kendisniecen indrømmer da også over for Entertainment Weekly, at hun overreagerede en smule i situationen.

- Jeg var virkelig sur. Jeg synes, jeg overreagerede en smule, men jeg er en følelsesladet og dramatisk person, og jeg var virkelig sur over, at jeg ikke fik chancen for at blive der længere.

Carly Reeves fortæller videre, at hun havde spurgt både Tom Hanks og hans hustru, Rita Wilson, om lov til at deltage i programmet, inden hun tilmeldte sig.

- Jeg håber ikke, jeg har gjort ham flov, men det tror jeg ikke, at jeg har. Jeg håber, han ser det, fordi jeg synes selv, det er hylende morsomt, og han er glad for mig uanset hvad.

Sponsoreret indhold