Kendte4. august 2019

Heidi Klum og Tom Kaulitz gift igen

Supermodellen Heidi Klum og Tokio Hotel-stjernen Tom Kaulitz er blevet gift for anden gang ved et storstilet bryllup i Italien
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega459016_001.jpg
 Foto: MEGA

Heidi Klum og Tom Kaulitz blev gift ved en privat ceremoni tilbage i februar, og nu har stjerneparret så endnu en gang sagt ja til hinanden.

Det skriver DailyMail, der også har billeder fra den store dag.

Parrets andet bryllup fandt sted lørdag i Italien. Brylluppet blev afholdt på en stor yacht ud for Capris kyst.

Ved ceremonien var Heidis fire børn også tilstede. 14-årige Leni var brudepige. Imens 12-årige Henry, Johan, 11, og Lou, otte, alle så fantastiske ud i deres festtøj.

Hele familien har de seneste dage været samlet i Italien, hvor de har varmet op til den store dag.

Artiklen fortsætter efter billedet

null

Heidi Klum og Tom Kaulitz havde allerede i februar valgt at blive gift med hinanden ved en privat ceremoni i Beverly Hills.

Det var i december sidste år, at Heidi Klum afslørede, at hun var blevet forlovet med Tom Kaulitz, som hun på det tidspunkt havde dannet par med siden starten af året.

Artiklen fortsætter efter billedet

null

I foråret 2018 dukkede de første billeder af Heidi og Tom sammen så op.

Her var Heidi blevet set kysse med Tokio Hotel-fyren, da hun var på arbejde på talentshowet "America's Got Talent".

Allerede ved sidste års Emmy-uddeling var der rygter om, at Heidi og Tom var på vej op ad kirkegulvet, da Heidi kunne fremvise en gigantisk ring på sin ene finger.

- Jeg ved ikke, hvorfor alle bliver ved at sige det. Alle spørger mig. Når du gør, som jeg gør, og har en masse designertøj på. En masse smykker. Så leder jeg altid efter noget, der komplimenterer outfittet. Så jeg har store ringe på, fortalte Heidi dengang som en afvisning af rygterne.

Heidi har hele fire børn, som hun har fået med to forskellige mænd.

Hun fik tre af sine fire børn under ægteskabet med sangeren Seal, mens datteren Helene, der også bliver kaldt Leni, er et resultat af hendes tidligere forhold til den aldrende italienske Formel 1-manager, Flavio Briatore.

Hun var gift med sangeren Seal fra 2005-2014.

Køb et abonnement på SE og HØR her!

Sponsoreret indhold